Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom!

 

Sinterklaasborrel & kennismaken London

Het bestuur van het Bursalen Netwerk London nodigt je graag uit:
Wat:          Borrel met happen & kennismaking
Waar:        De Hems, Dutch Bar Soho
Wanneer:  maandag 6 december
Tijd:          vanaf 18:30 uur

Een informele bijeenkomst om elkaar te ontmoeten! Verder zijn we altijd op zoek naar ideeën voor activiteiten om met elkaar te organiseren. En wie weet komt de Sint ook nog een klein beetje langs...

Wil je erbij zijn? Meld je dan zo snel mogelijke aan via het formulier hiernaast! 

VSBfonds Bursalen Netwerk London
Felix, Dana, Marieke

PS: Bestuursleden gezocht!
Wil je meedenken en plannen maken voor het VSBfonds Bursalen Netwerk London? Dat mag altijd, meld je dan op de 6e december even bij Felix, Dana of Marieke. Je mag ook altijd contact opnemen met Annemarijn Boelen.

Graag aanvinken
Eventuele voedselallergieën of andere opmerkingen, vragen kan je hier kwijt.

Word ook actief!

Voor alle regio's zoeken we nieuwe enthousiaste bestuursleden. Lijkt het je ook leuk om mooie activiteiten te bedenken voor en door VSBFonds Bursalen, uiteenlopend van gezellige borrels tot een brainstorm of vrijwilligerswerk, culturele uitjes, wat je maar bedenkt. Binnen het Bursalen Netwerk kan heel veel!

Wil je meer weten, neem contact op met Annemarijn Boelen, 06 23393909 of aboelen@vsbfonds.nl

Altijd op de hoogte...

Naast Nieuwsbrieven communiceren wij via een besloten LinkedIn groep en een besloten Facebookgroep. Iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad kan van die groepen lid worden.

Behalve dat wij vanuit VSBfonds nieuwtjes, oproepen, vacatures etc met jullie delen in die groepen, kan je natuurlijk zelf ook gebruik maken van dit netwerk. Zoek je vrijwilligers, of heb je een vrijwilliger nodig? Organiseer je een bijzonder evenement? heb je een idee voor een cultureel of maatschappelijk project? Maak gebruik van dit bijzondere netwerk met veel bijzondere en bijzonder leuke mensen!

Tot ziens, online of bij een van onze activiteiten!