Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom!

Strandpicknick @Scheveningen Strand

De cirkel is rond. Exact een jaar na het eerste post-corona netwerkevenement organiseert het bestuur van ons netwerk in Den Haag de 2e editie van de informele VSBfonds Bursalen zomerpicknick. Gewoon, om elkaar eindelijk weer te kunnen ontmoeten. Om toch in het echt met elkaar kennis te maken voordat sommigen aan hun buitenlandavontuur beginnen. Of om gewoon samen de zomer te vieren!

Wanneer: vrijdag 27 augustus as
Hoe laat: vanaf 16:30 uur!
Wat: Borrelen, kennismaken, uitzwaaien
Eten & drinken: volledig verzorgd
Kosten: geen
Waar: Scheveningen Strand ter hoogte van het Kurhaus Hotel. (Herkenbaar door VSBfonds banner en mozaïek van picknick kleden)

Vragen: Carsten Vollebregt - 0655536955

Corona: Wees verstandig en verantwoordelijk. Voel je je niet lekker, of heb je symptomen, kom dan niet. Verder zijn we in de open lucht en nemen we de 1,5 meterrichtlijn zo veel mogelijk in acht.

Ja, ik kom graag naar @Scheveningen Strand op 27 augustus

Eventuele allergieën of dieetwensen kan je hier aangeven

Borrel Groningen

Op 27 augustus willen we met elkaar kennis maken en een toost uitbrengen op de studenten die binnenkort naar het buitenland vertrekken. Zo kunnen jullie elkaar beter leren kennen en ook horen van oud-bursalen hoe hun ervaringen waren. Ook is er de ruimte om alvast na te denken over hoe je tijdens/na je buitenland-avonturen betrokken kan blijven bij VSBfonds Bursalen Netwerk Noord-Nederland.

Wanneer: vrijdag 27 augustus as
Hoe laat: 17 - 19 uur
Waar: Binnenstad Groningen (precieze locatie wordt nog bekend gemaakt)
Wat: Drinken en snacks wordt voor gezorgd
Aanmelden: stuur een mail naar ctnieuwenhout@gmail.com

Corona: Wees verstandig en verantwoordelijk. Voel je je niet lekker, of heb je symptomen, kom dan niet. We kiezen een setting waar het mogelijk is om afstand te houden tot elkaar en volgen de maatregelen van de overheid op.

Word lid

Om het netwerk online verder vorm te geven werken we samen met onze partner Nuffic. Op het platform van het Holland Alumni netwerk hebben wij ons eigen VSBfonds Bursalen Netwerk. Via dit netwerk houden wij je op de hoogte van alle activiteiten en evenementen.

In principe is iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad lid van dit netwerk. Je lidmaatschap wordt echter pas actief als jij het zelf activeert. Activeer je je lidmaatschap niet, dan zullen wij uiteindelijk jouw gegevens moeten verwijderen (ivm AVG-regelgeving).

Heb je je lidmaatschap nog niet geactiveerd, doe dat dan snel. En geef dan ook door waar je nu woont en werkt?!

Besloten groepen op FB en LI

Naast dit online platform zijn er ook besloten groepen van VSBfonds Bursalen op Linkedin en Facebook. Leuk als je je daar ook voor aanmeldt?