VSB fonds, iedereen doet mee

VSBfonds, nieuws

  • Beheer je buurthuis: dé meet-up voor zelfbeheer van buurt- en wijkhuizen

    Overal in het land nemen bewoners de verantwoordelijkheid voor hun eigen ontmoetingsplek. Een mooi ideaal, maar soms ook een enorme uitdaging! Want hoe doet u dat eigenlijk: een buurthuis opzetten, overnemen, exploiteren en programmeren?

  • Hannah van Binsbergen wint VSB Poëzieprijs 2017

    De VSB Poëzieprijs 2017 is vanavond in het Grand Theatre Groningen toegekend aan de bundel 'Kwaad gesternte' van Hannah van Binsbergen.  Zij ontving de prijs uit handen van jury voorzitter Francine Houben.

  • Toon jouw talent!

    Ben jij een gepassioneerd danser, muzikant, beeldend kunstenaar, acteur, filmer, vlogger, zanger, fotograaf? En wil je dat aan de rest van Nederland laten zien? Doe dan mee met de campagne iktoon in juni 2017.

Stel je eens voor...

een samenleving waaraan iedereen meedoet, waar mensen elkaar ontmoeten en begrijpen, elkaar inspireren, zich ontwikkelen en een bijdrage leveren.

Zo'n samenleving begint met mensen met een plan, een idee of een ideaal. Met mensen die denken en vervolgens doen. VSBfonds steunt deze mensen, niet alleen met geld, maar ook met kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Stel je eens voor wat we samen voor elkaar kunnen krijgen....

Agenda

Projecten

Sluiten