Festival voor actieve burgers

In alle delen van het land nemen enthousiaste burgers het heft in handen. Zij zorgen voor nieuwe vormen van gemeenschap, van zorg, duurzaamheid en ondernemen. Zo is het idee voor een uniek festival geboren!

Een dag waarop we kunnen laten zien dat er iets bijzonders gebeurt in Nederland. Een dag waar zowel doeners als denkers samenkomen en van elkaar kunnen leren. Een dag waar ruimte is voor verdieping en reflectie. Waar je praktische tips en inspiratie opdoet. Waar je de beste experts vindt voor juridisch, financieel en ondernemend advies en de beste voorbeelden van burgerinitiatieven ter inspiratie. Waar je kunt netwerken en waar je je initiatief kunt pitchen. Het festival is een feest voor iedereen met een warm hart voor zijn dorp of stad.

Wat kun je verwachten?
Een feestelijke dag vol inspiratie & kennis voor burgerinitiatieven! De presentatie van de dag is in handen van Natasja van den Berg (schrijfster van de bestseller Praktisch Idealisme). Jan Terlouw is de hoofdgast.

Met prominente gastsprekers, lokale helden en de mooiste burgerinitiatieven. Klik hiervoor een overzicht. Laat je verrassen door nieuwe inzichten en schuif aan bij interessante workshops. Je kunt zelfs speed-daten met fondsen en experts en zo je initiatief direct bij de juiste persoon pitchen! Human maakt tijdens de dag tv-opnames voor een programma met hoogtepunten op NPO2.

Korting
Wij kunnen u kaarten met korting aanbieden. Mail voor de kortingscode naar communicatie@vsbfonds.nl

Voor in de agenda:
We doen het zelf wel Festival
Festival voor actieve burgers
Zaterdag 25 maart vanaf 11.00 uur tot 19.00 uur
Rijtuigenloods in Amersfoort
www.wedoenhetzelfwel.nl

Sluiten