Aanvragen

Aanvragen kan tot en met 1 maart 2017

De VSBfonds Beurs bedraagt maximaal 10.000 euro en is een schenking. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van studieplan en begroting. 

Aanvragen voor deze ronde is mogelijk van begin begin september 2016 tot en met 1 maart 2017. In de maand maart vindt de selectie plaats. Er is één selectieronde per jaar. 

VSBfonds heeft een online aanvraagprocedure. Om een aanvraag te doen moet je je eerst registeren en een account aanmaken. Vanuit je account kan je een (nieuwe) aanvraag doen. Je hoeft je aanvraag niet in één keer af te maken. Je kan tussentijds gegevens opslaan. Je kunt dan uitloggen en later verdergaan door je weer aan te melden met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Wanneer je het aanvraagformulier indient, wordt het automatisch verzonden aan de contactpersoon van de Nederlandse onderwijsinstelling waar jij afstudeert, onlangs bent afgestudeerd of binnenkort gaat afstuderen. Eenmaal ingediend kan je het formulier niet meer veranderen! Na 1 maart kan er geen nieuwe aanvraag meer worden gestart.

Ga hier naar het online aanvraagformulier.

Sluiten