Donatie op Locatie

Elke laatste donderdag van de maand gaan onze adviseurs het land in om te spreken met mensen die een initiatief hebben dat lokale of regionale impact heeft. We noemen dit ‘Donatie op Locatie’. Bij Donatie op Locatie voeren adviseurs van VSBfonds gesprekken met aanvragers over hun idee en plan. Dat doen zij in de regio waar het project zal plaatsvinden.

Het gesprek maakt deel uit van de behandeling van donatieverzoeken t/m € 10.000,-. Een donatieverzoek moet wel altijd eerst schriftelijk via ons online aanvraagformulier worden ingediend. Wij nodigen aanvragers uit voor dit persoonlijk gesprek dat wordt gehouden op de kantoren van onze regionale samenwerkingspartners. Door het directe contact is het voor beide partijen gemakkelijker om snel tot de kern te komen. Binnen één werkweek na het gesprek horen aanvragers of ze een donatie krijgen van VSBfonds.

Donatie op Locatie start in het Noorden

We starten als eerste met Donatie op Locatie in de drie Noordelijke provincies van het land. De samenwerkingspartners zijn:

Elke laatste donderdag van de maand vinden de gesprekken plaats. 

Donatie op Locatie in heel Nederland

Dit jaar starten we ook met Donatie op Locatie in de andere delen van ons land. We hebben Nederland hiervoor verdeeld in de volgende regio’s:

  • Zeeland en Brabant
  • Overijssel, Utrecht en Flevoland
  • Limburg en Gelderland
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland.

We doen dit regio voor regio. Het streven is aan het einde van het jaar in alle regio’s iedere laatste donderdag van de maand gesprekken te voeren. Zodra de startdata in deze regio’s bekend zijn, maken we dit via deze website en de websites van onze lokale samenwerkingspartners bekend.