Donatie op Locatie

Elke laatste donderdag van de maand gaan onze adviseurs het land in om te spreken met mensen die een initiatief hebben dat lokale of regionale impact heeft. We noemen dit Donatie op Locatie. Adviseurs van VSBfonds gaan in gesprek met aanvragers over hun idee. Dat doen zij in de regio waar het project zal plaatsvinden.

Het gesprek kan deel uitmaken van de behandeling van donatieverzoeken tot en met € 10.000. U kunt hiervoor een donatieverzoek indienen via ons online aanvraagformulier, u hoeft hier dus geen aparte aanvraag voor te doen of zich voor op te geven. Aanvragers die hiervoor in aanmerking komen worden vervolgens door ons uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek op het kantoor van onze regionale samenwerkingspartner. Door het directe contact is het voor beide partijen gemakkelijker om snel tot de kern te komen. Onze adviseurs streven ernaar binnen twee werkweken na het gesprek aanvragers te laten weten of ze een donatie krijgen van VSBfonds.

Donatie op locatie op We doen het samen! Festival

Ook dit jaar is er weer een festivaleditie van Donatie op locatie op We doen het samen! Festival. Kijk hier voor meer informatie.

Donatie op Locatie in heel Nederland

Na een succesvolle pilot in het Noorden, zijn we dit jaar zijn we gestart met Donatie op Locatie in heel Nederland. We hebben Nederland hiervoor verdeeld in de volgende regio’s:

Vanaf januari 2019 is het mogelijk om in alle genoemde regio’s iedere laatste donderdag van de maand gesprekken te voeren. Meer informatie over de samenwerkingspartners leest u binnenkort op deze pagina.