Festival We Doen Het Samen!

Maak met uw idee kans op een donatie

Heeft u een mooi idee waardoor andere mensen in uw buurt of wijk mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit? En kunnen deze mensen daardoor anderen ontmoeten, inspireren en zich verder ontwikkelen? Misschien gaan wij u helpen dat plan binnenkort uit te voeren! Tijdens het We doen het samen! Festival op zaterdag 30 maart a.s. kennen we donaties van maximaal € 10.000,- toe.

Waar moet uw plan aan voldoen?

Kijk of uw plan aansluit op ons beleid op het gebied van maatschappelijke en/of culturele projecten. Vergeet niet te controleren of uw plan voldoet aan de algemene criteria. Zo komen bijvoorbeeld alleen aanvragen van stichtingen, verenigingen of coöperaties in aanmerking. Ook is van belang dat uw project nog niet begonnen is, en dat het een duidelijk begin en einde heeft.

 

Meedoen? 

Maak een VSBfonds account aan als u dat nog niet heeft. Stuur de gebruikersnaam van uw account toe aan Nicole den Engelsman. Van haar ontvangt u een mail dat het aanvraagformulier klaar staat op uw account. Geef in dit formulier (bijna aan het einde) aan dat u een aanvraag doet voor het We Doen Het Samen Festival en stuur uw aanvraag uiterlijk 17 maart a.s. in. 

Wij laten u in de week voor het festival weten of we u uitnodigen voor een gesprek met één van onze adviseurs. Overtuig ons in een persoonlijk gesprek van de kracht van uw plan en ga aan het einde van de dag met geld naar huis om uw idee uit te voeren!

Ook als u geen uitnodiging voor een gesprek ontvangt, bent u natuurlijk van harte welkom op het festival. Om uw initiatief kracht bij te zetten, kunt u er kennis vergaren, uw ervaringen delen en leren van die van anderen en uw netwerk vergroten.