Terug naar Nummer 1, Juli 2020
Nummer 1, Juli 2020
bestel gratis

Bestel: Buurtmaken, de verhalen achter inspirerende buurtinitiatieven

Steeds meer mensen worden actief in hun eigen buurt. En dan hebben we het niet alleen over de bekende buurtbarbecue, maar over heel veel andere initiatieven die bijdragen aan meer bewonersontmoetingen, hulp aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, gezellige en artistieke buurtactiviteiten noem maar op. Loopt u ook met zulke plannen rond? Bestel dan het gratis boekje ‘Buurtmaken met ABCD’. Het staat vol verhalen van mensen die hun idee hebben omgezet in daden. Dé inspiratie om ook uw eigen buurtinitiatief te starten.

VSBfonds steunt initiatieven die bijdragen aan de versterking van buurten en wijken. Zodat mensen elkaar dicht bij huis fysiek kunnen ontmoeten, samen de handen ineenslaan en ervoor zorgen dat iedereen mee mag en kan doen. We steunen deze initiatieven met donaties. Daarnaast delen we graag de ervaringen van mensen achter al die mooie projecten. Ze zijn gebundeld in het gratis boekje ‘Buurtmaken met ABCD’. Hierin leest u hoe hun ideeën ontstonden. Over hoe ze aan de slag gingen. Hoe ze ervoor zorgden dat mensen aansloten. En wat het voor hun buurt verandert, verbetert en betekent.

Gratis bestellen

VSBfonds stelt het boekje ‘Buurtmaken met ABCD’ gratis ter beschikking zolang de voorraad strekt. Bestel uw exemplaar op www.vsbfonds.nl
Of stuur een e-mail naar info@vsbfonds.nl.

En bent u na het lezen op het juiste spoor gezet? Dan kunt u altijd een aanvraag  bij ons doen voor financiering van uw initiatief.