Terug naar Nummer 3, Dec 2020
Nummer 3, Dec 2020
winnen!

WIN een workshop Sturen op Impact

Ben jij als projectleider of coördinator benieuwd of je niet nòg beter kunt laten zien wat precies de impact van jouw project is? Of hoe groot die impact is? Het is hele waardevolle informatie voor je eigen organisatie maar ook voor (potentiële) financierders. 

Het meten en managen van impact wordt steeds belangrijker; vaak heb je al heel veel gegevens in
huis en kun je die beter benutten. Ook zijn er soms nog meer manieren om je impact in kaart te brengen dan waar je zelf aan denkt. Als je je impact beter kunt meten, kun je er ook beter op (bij)sturen èn je impact delen met anderen.

Wat moet je doen om kans te maken?
Onderaan deze pagina kunt u kort motiveren waarom u deze workshop graag wilt winnen. Vul het formulier in en druk op verzenden. 
 
Wat kun je precies winnen? 
In een exclusieve en interactieve online Workshop ‘Sturen op Impact’ deelt Avance impactkennis en bespreek je je eigen impactvragen- en dillemas in een groepje van 4 deelnemers van 4 verschillende organisaties. Al je vragen komen aan bod en zo kun jij verder met je eigen impactvraagstuk! Vooraf aan de workshop lever je je eigen impactvragen- en dilemma’s in zodat de specialisten van Avance de workshop kunnen voorbereiden. Ook is er een adviseur van VSBfonds aanwezig. Zo leer je ook hoe een fonds aankijkt tegen impact meten en weergeven. Naderhand kun je de opgedane kennis meteen toepassen en delen met je collega’s.

Meer over Avance

 

DOE MEE!

Inzenden kan t/m 19 februari a.s.

Als er meerdere personen uit een organisatie geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen zij zich ieder aanmelden. Uiteindelijk zal er wel maar max. 1 persoon per organisatie geselecteerd worden. De workshop ‘duurt een dagdeel en vindt plaats in het voorjaar, precieze datum wordt vastgesteld in overleg met de winnaars.