Nummer 4, december 2021
win

Win Toegangskaarten voor het ‘We doen het samen!’ Festival

Een dag vol inspiratie, kennis, activiteiten, ontmoetingen en gezelligheid!
Wil jij gratis naar
hét festival voor burgerinitiatieven op 25 juni 2022? VSBfonds stelt 5 x 2 gratis toegangskaarten t.w.v. € 10,- beschikbaar. En daar zitten dan per kaartje ook nog eens drie muntjes voor een drankje en/of een hapje bij!

Zo maak je kans!

Stuur jouw antwoord op de volgende vraag voor 20 februari a.s. naar communicatie@vsbfonds.nl
In welke plaats wordt het ‘We doen het samen!’ festival’ gehouden?

Over het festival

Actieve burgers vinden dat het tijd is voor een nieuwe, betere en mooiere samenleving. Waarin iedereen meedoet en het draait om samen doen en naar elkaar omkijken. Tijdens het ‘We doen het samen! festival’ wordt actief burgerschap gestimuleerd en raak je geïnspireerd door vele lokale initiatieven die het podium pakken. Op het festival komen niet alleen initiatiefrijke doeners en vrijwilligers, professionele initiatiefnemers, sociale ondernemers en beleidsmakers samen: het festival is er voor iedereen die zijn of haar buurt mooier wil maken.

Wat is er te doen?

Bezoek het inspirerende Buurtplein of neem deel aan een van de vele workshops. Luisteren kun je ook. Naar mooie verhalen, muziek en naar bekende en onbekende Nederlanders die hun visie geven op de Nederlandse maatschappij.

Waar en wanneer?

  • zaterdag 25 juni 2022
  • Prodentfabriek, Amersfoort
  • Meer weten? Ga naar de festivalwebsite

Het festival wordt georganiseerd en gefinancierd door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranjefonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, Vereniging NOV en LSA Bewoners. Zij organiseren elk ook een deel van het festivalprogramma. Ook doen de volgende partners mee: Movisie, Jantje Beton, LVKK, Sesam Academie, RCOAK, Kansfonds, Prins Bernard Cultuurfonds, VNG (Democratie in Actie), Fonds Sluyterman van Loo en Omroep HUMAN.

Kijk voor meer informatie op de website van We doen het samen Festival