Doe mee aan Iktoon 2017

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar de meeste amateurkunstenaars zijn bekender als kassière, bankier, slager of meester dan als toneelspeler, schilder, gitarist, dichter of danser.

Iktoon brengt daar verandering in: in de maand juni 2017 krijgen duizenden amateurkunstenaars de kans om zich te laten zien op podia in heel Nederland. Op meer dan duizend locaties in circa 200 gemeenten verspreid door heel Nederland worden voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen georganiseerd. Van dichten, zingen in koren en beeldhouwen tot en met vloggen, rappen en stand-up comedy.

Toon uw kunst
Iedereen die iets met kunst doet, kan zich aansluiten via de website www.iktoon.nl. Alles kan en mag. Van wedstrijd, uitvoering, workshop, concert of lezing tot en met tentoonstelling. Een speciale toonkit helpt deelnemers bij de promotie van een activiteit met beeldmateriaal, logo's en persteksten.

Iktoon is overal
Wilt u weten wat waar te doen is? De agenda van Iktoon begint zich nu te vullen met activiteiten, zoals de grote finale van Kunstbende in Utrecht; dé wedstrijd voor jong creatief talent. Er staan talloze veelbelovende optredens op het programma, zoals dat van de twintigkoppige BigBand 'TripleB' in Nieuw-Vennep en het Zomerorkest van het Goois Symfonie Orkest, waarin de hoorn een belangrijke rol speelt. Ook leuk: het Rubberlaarzenconcert bij Kinderboerderij de Boerenzwaluw in Hoofddorp, waarbij de kinderen rubberlaarzen dragen tijdens het zingen.

Ga naar de ikToon.nl  voor meer informatie en lees hoe u uw eigen evenement aanmaakt! 

Sluiten