Vind investeerders voor uw bewonersinitiatief

Heeft u plannen om in en met de buurt het leven in de wijk te verbeteren? En bent u op zoek naar investeerders? Volg dan het programma Pitchen voor Impact waar u in 10 weken hulp krijgt om investeerders te vinden. Meld u aan voor 15 september.

Investeerders, of dat nou mensen in de buurt zijn, fondsen of banken, moeten geloven in de impact van de haalbaarheid van uw plan. Het programma Pitchen voor Impact helpt u in 10 weken wordt u klaargestoomd voor investeringen: van plan tot pitch.

Vind investeerders voor buurtinitiatieven

Workshops

Samen met andere bewonersinitiatieven die ook op zoek zijn naar investeerders werkt u
tijdens 3 workshops aan uw plannen en organisatie om investeerders ervan te overtuigen dat u de zaak goed op orde hebt, een gezond ondernemingsplan hebt en een positieve impact op de wijk zult hebben.
Tussen de workshops door krijgt u professionele ondersteuning om uw plannen aan te scherpen. U leert ook van elkaar.
Als afsluiting verzorgt u een pitch waar een aantal investeerders bij aanwezig zijn die u meteen feedback geven. Op basis van die pitch worden een aantal initiatieven gekozen die nog 40 uur gratis ondersteuning krijgen. De publiekswinnaar ontvangt €1000,-

Deelnemen en meer informatie

Om mee te doen levert u uiterlijk 15 september een samenvatting van uw plan aan. Op basis van deze samenvatting worden de deelnemers geselecteerd.

Meer informatie vindt u op de website van het LSA.

 

Pitchen voor impact is een samenwerking tussen KNHM Participaties en LSA. VSBfonds is via KNHM Participaties betrokken.

Sluiten