Coronavirus en dienstverlening VSBfonds

De overheidsmaatregelen om het coronavirus tegen te gaan worden afwisselend versoepeld en aangescherpt. Dat zorgt voor onzekerheid, die naar het zich laat aanzien, nog wel enige tijd kan duren. Deze onzekerheid heeft mogelijk ook gevolgen voor jullie organisatie, medewerkers en project(en). Wij leven met jullie mee.  

Uitstel of afstel van project

Moeten jullie besluiten tot uitstel of annulering van een door ons ondersteund project? VSBfonds gaat coulant om met afspraken over de realisatietermijn voor uw project en met een eventuele terugvordering van donaties die zijn toegekend vóór 25 september 2021. Zie ook de eerste vraag in onze Q&A.

 

Bereikbaarheid VSBfonds

Onze medewerkers werken nog steeds zoveel mogelijk thuis. We blijven bereikbaar voor vragen over het aanvragen van donaties en al toegekende donaties. Zie onze contactpagina.

Nieuwe aanvragen

VSBfonds neemt doorlopend aanvragen in behandeling. je kunt de komende tijd je aanvraag blijven indienen via het online aanvraagformulier. 

Aanvragen

Afspraken

Onze spreekuren in de regio vinden zowel online als live plaats. Zie onze contactpagina. Onze donatie-adviseurs nemen contact met je op om het gesprek telefonisch of via een videobelprogramma plaats te laten vinden.