Coronavirus en dienstverlening VSBfonds

De overheidsmaatregelen om het coronavirus tegen te gaan zijn versoepeld. Toch zorgen ze nog voor onzekerheid, die nog wel enige tijd kan duren. Zeker nu we de winter weer tegemoet gaan. Deze onzekerheid heeft mogelijk ook nu nog gevolgen voor uw organisatie, uw medewerkers en uw project(en). Wij leven met u mee.  

Uitstel of afstel van uw project

Moet u besluiten tot uitstel of annulering van een door ons ondersteund project? VSBfonds gaat coulant om met afspraken over de realisatietermijn voor uw project en met een eventuele terugvordering van donaties die zijn toegekend voor 25 september 2021. Zie ook de eerst vraag in onze Q&A.

 

Bereikbaarheid VSBfonds

Onze medewerkers werken nog steeds zoveel mogelijk thuis. We blijven bereikbaar voor vragen over het aanvragen van donaties en al toegekende donaties. Zie onze contactpagina.

Nieuwe aanvragen

VSBfonds neemt doorlopend aanvragen in behandeling. U kunt de komende tijd uw aanvraag blijven indienen via het online aanvraagformulier. 

Aanvragen

Afspraken

Donatie-op-Locatiegesprekken en spreekuren in de regio vinden zowel online als live plaats. Zie onze contactpagina. Onze donatie-adviseurs nemen contact met u op om het gesprek telefonisch of via een videobelprogramma plaats te laten vinden.