Coronavirus en dienstverlening VSBfonds

De overheidsmaatregelen om het coronavirus tegen te gaan zorgen voor veel onzekerheid. Openbare bijeenkomst kunnen niet doorgaan en het ziet er naar uit dat langere tijd het geval zal zijn. De uitwerking van deze maatregelen heeft grote gevolgen. Waarschijnlijk ook voor uw organisatie, uw medewerkers en uw project(en). Wij leven met u mee.  

Uitstel of afstel van uw project

Moet u besluiten tot uitstel of annulering van een door ons ondersteunde project? VSBfonds gaat coulant om met afspraken over de realisatietermijn voor uw project en met een eventuele terugvordering van de donatie. Zie ook de eerste vier vragen in onze Q&A.

Voor initiatiefnemers van culturele projecten hebben Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 21, VandenEnde Foundation en VSBfonds een gezamenlijke vragenlijst ontwikkeld. Deze kunt u gebruiken ter voorbereiding op contact met ons over de veranderingen in uw project. De vragenlijst vindt u hier

Coronahelpdesk burgerinitiatieven

VSBfonds en KNHM Foundation trekken in coronatijd samen op om waar nodig extra ondersteuning te bieden aan burgerinitiatieven en door burgers opgezette ontmoetingsruimten. Op de website van KNHM Foundations treft u informatie aan over de helpdesk voor burgerinitiatieven. U kunt hier terecht met vragen over nieuwe en lopende burgerinitiatieven: KNHM coronahelpdesk.

Bereikbaarheid VSBfonds

Vanwege de corona maatregelen werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. We blijven bereikbaar voor vragen over het aanvragen van donaties en al toegekende donaties. Zie onze contactpagina.

Nieuwe aanvragen

VSBfonds neemt doorlopend aanvragen in behandeling. U kunt de komende tijd uw aanvraag blijven indienen via het online aanvraagformulier. 

Aanvragen

Afspraken

Tot en met 1 juni gaan alle Donatie-op-Locatiegesprekken en spreekuren in de regio niet door. Onze donatie-adviseurs nemen contact met u op om het gesprek telefonisch of via Skype plaats te laten vinden of de afspraak te verplaatsen.