Kom naar het Financieringscafé in Roermond

Vrijdag 25 november vindt de eerste editie van het Financieringscafé plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Tijdens dit ‘café’, georganiseerd door het Huis voor de Kunsten Limburg en het VSBfonds maak je als culturele instelling of initiatiefnemer kennis met een aantal bekende landelijke en provinciale fondsen die vertellen over hun regelingen. Je hoort meer over hun actuele financieringsmogelijkheden, kunt advies inwinnen bij adviseurs van de fondsen en het Huis voor de Kunsten Limburg en sparren met andere initiatiefnemers.

Het Financieringscafé
Als culturele instelling of initiatiefnemer ben je druk met het ontwikkelen van je plannen. Maar soms loop je tegen zaken aan, bijvoorbeeld ‘Hoe krijg ik mijn project financieel rond?’ of ‘Hoe zouden anderen het aanpakken?’. Kom je naar het financieringscafé dan maak je kennis met bekende fondsen die tekst en uitleg geven over hun actuele regelingen en weet je aan het eind van de dag waar je met jouw project kunt aankloppen voor advies en financiële ondersteuning. Naast VSBfonds zijn Fonds voor Cultuurparticipatie, crowdfundingsplatform Voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg, Provincie Limburg en de Euregio Rijn-Maas-Noord aanwezig. Ga met hen in gesprek en win advies in!

Het programma bestaat naast presentaties van fondsen en organisaties, uit interactieve panelgesprekken en tafelgesprekken waar voldoende ruimte is voor het inwinnen van advies en om te netwerken met andere initiatiefnemers. Het volledige programma vind je op de website van het Huis voor de Kunsten Limburg: www.hklimburg.nl/agenda/financieringscafe.

Aanmelden
Deelname aan het Financieringscafé is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan t/m vrijdag 18 november via deze link. Uiterlijk dinsdag 22 november ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende, praktische informatie.