Toffe randprogrammering die iets toevoegt

Als evenement geef je je bezoekers het liefst ‘Een onvergetelijke tijd’, maar misschien wil je ook graag bijdragen aan een betere wereld. Partofit ontwikkelt verrassende culturele producties met een maatschappelijke impact en verhuurt deze aan evenementen en festivals. Ze verzorgen dus toffe randprogrammering dat iets toevoegt.

Professionele cultuurmakers en getalenteerde mensen met een beperking maken zo samen kwalitatief hoogstaande producties. Volledig festival-proof. Kijk voor meer informatie op www.partofit.today Toffe randprogrammering die iets toevoegt. Dat noemt Partofit dus maatschappelijk verantwoord programmeren!

Festival Safari

Een bezoeker die deelneemt aan de Festivalsafari kijkt daarna geheid met een frisse blik naar de wereld. De acteurs, meesters in improvisatietheater, geven korte voorstellingen waarbij ze zich laten inspireren door wat ze onderweg tegenkomen.

Gewapend met verrekijkers, hoed en kaki capri’s verrassen acteurs de festivalbezoekers met hun improvisatietalent. Er gebeurt zoveel moois en bijzonders om ons heen, maar zien we dit nog wel? De acteurs zijn de reisleiders tijdens deze safari en het vervoersmiddel is een golfkar. De acteurs geven korte voorstellingen waarbij ze op zoek gaan naar geluk, geïnspireerd door wat ze onderweg tegenkomen. De deelnemers aan de safari zijn zeker niet alleen toeschouwer, ook zij moeten aan de bak!

"Een van de knallers van ons festival. Zowel creatief als maatschappelijk een erg sterke speler”

Siep Stronks - Wildeburg (Kultlab)

"De Festival Safari is een vrolijk makend, dynamisch product waarbij de bezoekers elkaar en het festival beter leerden kennen. Partofit levert een zeer waardevolle bijdrage aan het culturele aanbod voor evenementen."

Mariska Verhulst - Duizel in het Park

Succesvolle uitvoeringen op o.a. deBeschaving, Breda Barst, Huntenpop, Sniester en Zomerparkfeest, smaken naar meer! Hij is uitstekend binnen en buiten in te zetten, als pendeldienst tussen locaties en ook voor de evenementen in het najaar van toegevoegde waarde.

Voor prijsopgaves, technische riders of andere informatie, mail naar: bas@possibilize.today