Vacature: Senior Functioneel Beheerder

Iedereen wil ertoe doen …   

VSBfonds is één van de grootste particuliere fondsen in Nederland. Het jaarlijkse donatiebudget is ruim 26 miljoen euro. Onze organisatie heeft 42 medewerkers en is gevestigd in Utrecht. Actief meedoen en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor elkaar is ons motto, ook voor onze medewerkers. Zij krijgen de gelegenheid om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. We hanteren flexibele werktijden. 

Wij zijn op zoek naar een 

Senior Functioneel Beheerder  (28 -32  uur)

die de bruggenbouwer is tussen de gebruikers en onze systemen. Dat levert je een breed en afwisselend pakket aan werk op, van het bewaken van de continuïteit van de informatievoorziening, het toetsen en testen van nieuwe of gewijzigde systemen tot het inrichten en optimaliseren ervan.

En dat is niet het enige. Je bent daarnaast een betrouwbaar aanspreekpunt voor alle VSBfonds collega’s. Op een gebruikersgerichte en probleemoplossende manier zorg je ervoor dat zij het beste uit onze systemen kunnen halen, met zo min mogelijk gedoe.

Naast het (laten) testen en aansturen van changemomenten behoren tot jouw werkzaamheden het coördineren van de werkzaamheden van de interne digicoaches, het actualiseren van de FAQ’s, handleidingen en de issuelijsten. Voor het – vanuit jouw ervaring en expertise – deelnemen aan projecten draai je je hand óók niet om. Verder ben je een echte vakfanaat en op de hoogte van mogelijkheden binnen systemen en digitale marktontwikkelingen. Niemand kan alles alleen. Daarom kun je wanneer nodig hulp of expertise van externe partijen inschakelen. Een dankbare en leuke functie, zelden saai en altijd met een belangrijke maatschappelijke component: door jouw kennis en kunde loopt de ICT binnen onze organisatie geolied, waardoor wij samen nog beter in staat worden gesteld om de mooie verbindende projecten van onze aanvragers mogelijk te maken.

VSBfonds wil een diverse organisatie zijn, voor ons maakt het niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We willen graag dat iedereen in deze samenleving een kans krijgt en hanteren daarom een actief diversiteitsbeleid. Wij nodigen dan ook iedereen die zich in dit profiel herkent uit om te solliciteren. 

Dit vragen wij:

Als functioneel beheerder ben je zowel in de diepte (technische vaardigheden en kennis) als in de breedte (soft- en business skills) onderlegd. Communiceren gaat je makkelijk af, je bent klantgericht en schakelt op een snelle en natuurlijke manier tussen allerlei niveaus binnen en buiten de organisatie. Je staat stevig in je schoenen en daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als Functioneel Beheerder, inclusief gebruikersondersteuning
 • Pragmatisch, oplossingsgericht, resultaatgericht, zelfstandig, verantwoordelijk, behulpzaam, integer, nieuwsgierig, leergierig, communicatief vaardig
 • Kennis van en ervaring met Office 365 (SharePoint Online is een pré)
 • Ervaring met CMS en CRM systemen
 • Ervaring met BiSL, AGILE SCRUM en TMap NEXT is een pré

Dit bieden wij: 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een 28 tot 32-urige werkweek, waarbij er oog is voor werk- en privébalans
 • Een mobiele telefoon en laptop
 • Een brutosalaris van minimaal € 3.250 en maximaal € 4.500 op basis van een
  36-urige werkweek plus extra eindejaarsuitkering
 • 5 weken vakantie
 • Opleidingsmogelijkheden

Geïnteresseerd?

Wij maken graag kennis met je. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 19 januari a.s. per mail naar sollicitatie@vsbfonds.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hanneke Goossens, Manager Financiën en Bedrijfsvoering. Zij is te bellen van 16 tot 20 december en van 6 tot 17 januari. Telefoon: (030) 230 33 18 of 06-40405535.
  

Download de vacature hier.