We doen het samen! Festival: Maak kans op een donatie!

Heeft u een mooi idee waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit? En kunnen deze mensen daardoor anderen ontmoeten, inspireren en zich verder ontwikkelen? Misschien gaan wij u helpen dat plan binnenkort uit te voeren! Tijdens het We doen het samen! Festival gaan we donaties van maximaal € 10.000,- toekennen.

Op 9  juni vindt het We doen het samen! Festival plaats in de Amersfoortse Prodentfabriek. Het festival staat volledig in het teken van actieve burgers!  Het festival biedt u gezelligheid, praktische tips, inzichten én financiële mogelijkheden voor uw project of initiatief. 

Donatie op Locatie!
We steunen projecten die bijdragen aan het versterken van actief burgerschap. Dergelijke initiatieven zorgen voor nieuwe verbindingen en zorgen voor minder afstand tussen groepen mensen in onze samenleving. Bent u bezig met zo een project ? Mail uw idee dan uiterlijk 31 mei 2018. Wellicht nodigen wij u uit om tijdens het We doen het samen! Festival uw plan verder toe te lichten en gaat u aan het einde van de dag naar huis met een donatie van maximaal 10.000 euro. Lees hier wat u hiervoor moet doen.

Kom ook naar het festival!
De kaartverkoop start vanaf maandag 7 mei op www.wedoenhetsamen.nu
Vanaf dat moment staat ook het programma op de site, zodat de voorpret kan beginnen!


Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHMen VSBfonds en verschillende partners.