Workshop: Financier je buurtinitiatief met crowdfunding

Tijdens de workshop richten we ons het bereiken en enthousiasmeren van mogelijk crowdfunders voor jouw initiatief.  We gaan aan de slag met het versterken van je verhaal en het bedenken van acties en activiteiten om dit doel te bereiken. Hierbij bespreken we hoe je met een haalbaar doelbedrag, een goede opbouw in je campagneplan en leuke beloningen zorgt voor een succesvolle crowdfundingcampagne. We geven je veel inspirerende en praktische voorbeelden van de meer dan 1000 initiatieven die via voorjebuurt.nl of een van onze andere platforms een campagne hebben gevoerd. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne! Ook vertellen we je meer over de bijdragen van partners aan jouw crowdfundingcampagne. Als je start met een campagne maak je namelijk kans op een bijdrage vanuit VSBfonds.

Trainer

Deze workshop wordt gegeven door o.a. Dionne Doets van Voor Je buurt, in opdracht van VSBfonds. Voor Je Buurt helpt initiatiefnemers om geld bij elkaar te halen. Maar ze helpen je ook om jouw initiatief meer bekend maken, zodat er meer mensen mee kunnen helpen. 

Niveau-eisen/voorkennis 

Geen voorkennis vereist

Wanneer en waar

  • donderdag 9 november a.s., 19.30 - 22.00 uur, Assen. 

Aanmelden

Aanmelden voor deze gratis workshop kan tot enkele dagen voor 9 november a.s. via dit inschrijfformulierHet maximum aantal voor de workshop is 20.