Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom!

Graag aanvinken
Eventuele voedselallergieën of andere opmerkingen, vragen kan je hier kwijt.

Word lid

Om het netwerk online verder vorm te geven werken we samen met onze partner Nuffic. Op het platform van het Holland Alumni netwerk hebben wij ons eigen VSBfonds Bursalen Netwerk. Via dit netwerk houden wij je op de hoogte van alle activiteiten en evenementen.


In principe is iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad lid van dit netwerk. Je lidmaatschap wordt echter pas actief als jij het zelf activeert. Activeer je je lidmaatschap niet, dan zullen wij uiteindelijk jouw gegevens moeten verwijderen (ivm AVG-regelgeving).


Heb je je lidmaatschap nog niet geactiveerd, doe dat dan snel. En geef dan ook door waar je nu woont en werkt?!

Actieve & Inspirerende middag in het kader van Oktober: Black History maand

Zaterdag 24 oktober - Amsterdam

Volgend op het succesvolle event in januari organiseert het bestuur Amsterdam een nieuw evenement voor alle VSBfonds Bursalen. Oktober is Black History maand, met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit. Het exacte programma houden wij nog even een verrassing, maar zal ongeveer een week van tevoren via de website worden gedeeld.

Voor wie:         Iedereen met een VSBfonds Beurs
Waar:              Amsterdam (Centraal – Oost)
Tijd:                13:00 – circa 17:00 uur
Meenemen:    Ideeën, ideeën, ideeën, over hoe we Nederland met grote of kleine dingen een beetje mooier en beter kunnen maken. Verder hebben we een luisterend oor nodig. Maar doe ook warme kleren en goede schoenen aan!?

Meld je nu vast aan om jouw plekje voor zaterdag 24 oktober te bemachtigen via het formulier hiernaast!

Er is veel animo voor deze activiteit. Vanwege corona is het aantal plaatsen echter beperkt. Wie zich nu aanmeldt komt waarschijnlijk op de wachtlijst. Je ontvangt daar over bericht van ons.

Mocht de activiteit online -moeten- gaan, dan kan iedereen deelnemen!

 

 

 

 

 

 

 

Besloten groepen op FB en LI

Naast dit online platform zijn er ook besloten groepen van VSBfonds Bursalen op Linkedin en Facebook. Leuk als je je daar ook voor aanmeldt?