Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom!

Projectevaluatie door Bursalen

VSBfonds is op zoek naar direct contact met initiatiefnemers van projecten die Nederland een beetje mooier willen maken. Ook willen we beter inzicht krijgen in wat het effect is van de donaties die we doen.

Als VSBfonds Bursalen zijn jullie supergeschikt om ons te helpen met het bezoeken en evalueren van door ons gefinancierde projecten!

Voorafgaand aan de daadwerkelijke projectbezoeken organiseren we een workshop om jullie te vertellen over onze redenen (VSBfonds als impactfonds) en wensen (persoonlijke contact).

Datum:           woensdag 20 april
inloop vanaf: 18:30 uur
workshop:     19:00 - 20:00 uur
napraten:       20:00 - 21:00

De workshop is in Bar Beton, direct op Utrecht CS. Uiteraard zorgen wij voor happen en drankjes. Bijwonen kan live (voorkeur!) of online. Ben je er bij, meld je dan ajb aan via het formuliertje hiernaast?

Handig om te weten ivm met het te bezoeken project
Alleen invullen als dat echt ergens anders is, dan je woonplaats
Heb je vragen of eventuele dieetwensen...?

Koningsdagborrel woensdag 27 april - London
Noteer deze datum ook maar alvast als je in London studeert/woont/werkt!  Want het bestuur Bursalen Netwerk London is al bezig met de voorbereidingen voor een Koningsdagborrel!

Word ook actief!

Voor alle regio's zoeken we nieuwe enthousiaste bestuursleden. Lijkt het je ook leuk om mooie activiteiten te bedenken voor en door VSBFonds Bursalen, uiteenlopend van gezellige borrels tot een brainstorm of vrijwilligerswerk, culturele uitjes, wat je maar bedenkt. Binnen het Bursalen Netwerk kan heel veel!

Wil je meer weten, neem contact op met Annemarijn Boelen, 06 23393909 of aboelen@vsbfonds.nl

Altijd op de hoogte...

Naast Nieuwsbrieven communiceren wij via een besloten LinkedIn groep en een besloten Facebookgroep. Iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad kan van die groepen lid worden.

Behalve dat wij vanuit VSBfonds nieuwtjes, oproepen, vacatures etc met jullie delen in die groepen, kan je natuurlijk zelf ook gebruik maken van dit netwerk. Zoek je vrijwilligers, of heb je een vrijwilliger nodig? Organiseer je een bijzonder evenement? heb je een idee voor een cultureel of maatschappelijk project? Maak gebruik van dit bijzondere netwerk met veel bijzondere en bijzonder leuke mensen!

Tot ziens, online of bij een van onze activiteiten!