Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken en in contact te blijven met VSBfonds. Sinds de lancering in voorjaar 2018 groeit het netwerk gestaag. Er zijn nu ruim 600 leden.

In verband met de recente maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn alle geplande activiteiten van het Bursalen Netwerk voorlopig afgelast.

Word lid


Om het netwerk online verder vorm te geven werken we samen met onze partner Nuffic. Op het platform van het Holland Alumni netwerk hebben wij ons eigen VSBfonds Bursalen Netwerk. Via dit netwerk houden wij je op de hoogte van alle activiteiten en evenementen.


In principe is iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad lid van dit netwerk. Je lidmaatschap wordt echter pas actief als jij het zelf activeert. Activeer je je lidmaatschap niet, dan zullen wij uiteindelijk jouw gegevens moeten verwijderen (ivm AVG-regelgeving).


Heb je je lidmaatschap nog niet geactiveerd, doe dat dan snel. En geef dan ook door waar je nu woont en werkt?!

Naast dit online platform zijn er ook besloten groepen van VSBfonds Bursalen op Linkedin en Facebook. Leuk als je je daar ook voor aanmeldt?

Agenda 2020

22 maart
Bijeenkomst Noord-Nederland, ‘Wat wens jij Nederland?’

11 april
Bijeenkomst Den Haag ‘Duurzaamheid’

17 april
Bijeenkomst London - Bezoek Tate Modern

Mei
Activiteit Amsterdam, opvolging ‘Wat wens jij Nederland?’

5 juni
Beurzenfestival – uitreiking beurzen lichting 2020