Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom!

'Zomerverhalen' - Amsterdam, 8 juli as

Het bestuur Amsterdam organiseert een vrimibo mét eten voor iedereen die al, nog of weer (net of al lang) in Nederland is. Samen luiden we de zomer in, met als thema 'zomerverhalen'!

Datum:           Vrijdagavond 8 juli
Tijd:                18:00 - 21:00 uur
Waar:              'Buurman de With'
Adres:             Witte de Withstraat 102
                      1057 ZG Amsterdam

Kennis maken met elkaar, ervaringen uit wisselen, een verhaal vertellen of horen, ontdek hoe je elkaar kan helpen of gewoon ontspannen beetje eten, drinken, praten.
Ben je er bij, meld je dan ajb zo snel mogelijk aan via het formuliertje hiernaast? Er is een beperkt aantal plaatsen!

Leuk, hierbij meld ik me aan voor het aankomende event 'Zomerverhalen' op vrijdagavond 8 juli in Amsterdam

Dit hoeft absoluut NIET! Als je zelf een verhaal wil vertellen, dan vinden we dat heel leuk! Dit mag van alles zijn een grappige ervaring, fictief, lang, kort, vrolijk of triest, wel of niet te maken met je buitenlandervaring of VSBfonds... Geef er jouw eigen 'zomerdraai' maar aan!? En anders kom je gewoon alleen luisteren en borrelen/eten.
Eventuele allergieën of dieetwensen kan je hier aangeven

Word ook actief!

Voor alle regio's zoeken we nieuwe enthousiaste bestuursleden. Lijkt het je ook leuk om mooie activiteiten te bedenken voor en door VSBFonds Bursalen, uiteenlopend van gezellige borrels tot een brainstorm of vrijwilligerswerk, culturele uitjes, wat je maar bedenkt. Binnen het Bursalen Netwerk kan heel veel!

Wil je meer weten, neem contact op met Annemarijn Boelen, 06 23393909 of aboelen@vsbfonds.nl

Altijd op de hoogte...

Naast Nieuwsbrieven communiceren wij via een besloten LinkedIn groep en een besloten Facebookgroep. Iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad kan van die groepen lid worden.

Behalve dat wij vanuit VSBfonds nieuwtjes, oproepen, vacatures etc met jullie delen in die groepen, kan je natuurlijk zelf ook gebruik maken van dit netwerk. Zoek je vrijwilligers, of heb je een vrijwilliger nodig? Organiseer je een bijzonder evenement? heb je een idee voor een cultureel of maatschappelijk project? Maak gebruik van dit bijzondere netwerk met veel bijzondere en bijzonder leuke mensen!

Tot ziens, online of bij een van onze activiteiten!