Bursalen Netwerk

In het voorjaar van 2018 is het VSBfonds Bursalen Netwerk gelanceerd met drie inhoudelijk netwerkbijeenkomsten in Amsterdam (Nemo), Rotterdam (HipHopHuis) en Arnhem (Openlucht Museum). Tijdens alle drie de evenementen stond ontmoeten en netwerken centraal. In onderstaande clip zie je een korte impressie van de eerste bijeenkomst.

Partners van VSBfonds zoals KNHM, Breekjaar en UAF presenteerden zichzelf. Tevens werden oproepen gedaan voor vrijwilligers. Samen werden ideeën en verwachtingen geformuleerd van dit bursalen netwerk. Komend najaar gaan we al deze plannen uitwerken. Reken in ieder geval op regionale netwerkbijeenkomsten en borrels, lunchbijeenkomsten bij VSBfonds, een jaarlijks pitchwedstrijd om projecten en plannen aan te dragen en een nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte via het Bursalen Netwerk

Om het netwerk online (en offline) verder vorm te geven werken we samen met onze partner Nuffic. Op het platform van het Holland Alumni netwerk hebben wij ons eigen VSBfonds Bursalen Netwerk. Via dit netwerk houden wij je op de hoogte van de activiteiten van het VSBfonds Bursalen Netwerk en blijven we met je in contact. Zorg er daarom voor dat je je aanmeldt en dat je profiel up-to-date is, zodat wij je kunnen voorzien van de juiste informatie.

Oproep

Voor het netwerk zijn we nog op zoek naar bursalen die zich actief willen inzetten voor de vormgeving en invulling van het netwerk! Als regiocoördinator óf als je het liever met anderen wil doen als regionaal bestuur. We hebben inmiddels regio-coördinatoren voor:
- Amsterdam
- Den Haag
- Rotterdam
Maar we zijn nog op zoek naar mensen die dat in de rest Nederland willen gaan opzetten?!?

Je kunt hier je belangstelling aangeven. 

Vragen?


Heb je vragen over het netwerk, heb je ideeën of wil je actief worden als regio-coördinator? Neem dan gerust contact op Annemarijn Boelen, 030 230 3337
of aboelen@vsbfonds.nl