Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom!

De Kerst- & Nieuwjaarswensen zijn dit jaar natuurlijk een no-brainer; dat corona ons niet meer zo in de greep houdt en dat alle ‘gewone’ en goeie zaken in onze levens weer gewoon opgepakt kunnen worden. Voor iedereen die nu in het buitenland zit wensen wij vooral echt van harte dat de studie, de colleges en het studentenleven weer een beetje zijn ‘normale gang’ zullen nemen!

Een aantal bestuursleden van ons Bursalen Netwerk heeft het initiatief genomen om jullie via dit filmpje een hart onder de riem te steken en tegelijkertijd een oproep te doen aan jullie allen:

De oproep is dus voor alle VSBfonds Bursalen, maar vooral voor iedereen die nu in het buitenland zit!
Vind je het leuk om mee te doen, neem dan een filmpje op en vertel over je leven, je studie of werk, de impact die corona op je leven heeft, hoe het met je is, wat je mist, of wat juist niet… We zien het graag tegemoet! Mail het ons zo snel mogelijk?

Helaas heeft het Bestuur Amsterdam moeten beslissen om dit evenement op 24 oktober af te lassen in verband met de aangescherpte coronamaatregelen.
We hopen later alsnog een moment te vinden om ditzelfde evenement toch door te laten gaan.

Actieve & Inspirerende middag in het kader van Oktober: Black History maand

Zaterdag 24 oktober - Amsterdam

Volgend op het succesvolle event in januari organiseert het bestuur Amsterdam een nieuw evenement voor alle VSBfonds Bursalen. Oktober is Black History maand, met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit. Het exacte programma houden wij nog even een verrassing, maar zal ongeveer een week van tevoren via de website worden gedeeld.

Voor wie:         Iedereen met een VSBfonds Beurs
Waar:              Amsterdam (Centraal – Oost)
Tijd:                13:00 – circa 17:00 uur
Meenemen:    Ideeën, ideeën, ideeën, over hoe we Nederland met grote of kleine dingen een beetje mooier en beter kunnen maken. Verder hebben we een luisterend oor nodig. Maar doe ook warme kleren en goede schoenen aan!?

Word lid

Om het netwerk online verder vorm te geven werken we samen met onze partner Nuffic. Op het platform van het Holland Alumni netwerk hebben wij ons eigen VSBfonds Bursalen Netwerk. Via dit netwerk houden wij je op de hoogte van alle activiteiten en evenementen.

In principe is iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad lid van dit netwerk. Je lidmaatschap wordt echter pas actief als jij het zelf activeert. Activeer je je lidmaatschap niet, dan zullen wij uiteindelijk jouw gegevens moeten verwijderen (ivm AVG-regelgeving).

Heb je je lidmaatschap nog niet geactiveerd, doe dat dan snel. En geef dan ook door waar je nu woont en werkt?!

Besloten groepen op FB en LI

Naast dit online platform zijn er ook besloten groepen van VSBfonds Bursalen op Linkedin en Facebook. Leuk als je je daar ook voor aanmeldt?