Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom!

Welkomstborrel

Woensdag 14 oktober - London

Bursalen Netwerk London organiseert een borrel voor iedereen die momenteel in London woont en die nu of langer geleden een VSBfonds Beurs heeft gekregen.

Waar:       Bermondsey Bar & Kitchen
Tijd:         18:00 – 22:00 uur
Wat:         Kennismaken
                Wij zorgen voor drankjes & pizza

Aanmelden kan via het aanmeldformulier hiernaast.

Vanwege corona:
> De borrel vindt buiten plaats aan overdekte tafels. Denk aan warme kleren!
> In lijn met de Britse coronamatregelen mogen er per tafel maximaal 6 personen zitten. Er mag niet worden 'rondgelopen', je blijft aan tafel zitten.
> Er zijn 4 tafels van 6, dus maximaal 24 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan als je graag wil komen. Wie het eerst komt... We houden een wachtlijst bij.
> Ben je onverhoopt verhinderd, geef het dan ajb door? Dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plek!

De inschrijving voor de Welkomstborrel op 14 oktober as in London is in principe gesloten.

Wil je toch graag komen (misschien reservelijst), stuur dan even een email naar aboelen@vsbfonds.nl

Helaas heeft het Bestuur Amsterdam moeten beslissen om dit evenement op 24 oktober af te lassen. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is het te onzeker en onduidelijk of en hoe we dit kunnen organiseren.

We hopen later dit najaar alsnog een moment te vinden om ditzelfde evenement toch door te laten gaan.

Actieve & Inspirerende middag in het kader van Oktober: Black History maand

Zaterdag 24 oktober - Amsterdam

Volgend op het succesvolle event in januari organiseert het bestuur Amsterdam een nieuw evenement voor alle VSBfonds Bursalen. Oktober is Black History maand, met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit. Het exacte programma houden wij nog even een verrassing, maar zal ongeveer een week van tevoren via de website worden gedeeld.

Voor wie:         Iedereen met een VSBfonds Beurs
Waar:              Amsterdam (Centraal – Oost)
Tijd:                13:00 – circa 17:00 uur
Meenemen:    Ideeën, ideeën, ideeën, over hoe we Nederland met grote of kleine dingen een beetje mooier en beter kunnen maken. Verder hebben we een luisterend oor nodig. Maar doe ook warme kleren en goede schoenen aan!?

Word lid

Om het netwerk online verder vorm te geven werken we samen met onze partner Nuffic. Op het platform van het Holland Alumni netwerk hebben wij ons eigen VSBfonds Bursalen Netwerk. Via dit netwerk houden wij je op de hoogte van alle activiteiten en evenementen.

In principe is iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad lid van dit netwerk. Je lidmaatschap wordt echter pas actief als jij het zelf activeert. Activeer je je lidmaatschap niet, dan zullen wij uiteindelijk jouw gegevens moeten verwijderen (ivm AVG-regelgeving).

Heb je je lidmaatschap nog niet geactiveerd, doe dat dan snel. En geef dan ook door waar je nu woont en werkt?!

Besloten groepen op FB en LI

Naast dit online platform zijn er ook besloten groepen van VSBfonds Bursalen op Linkedin en Facebook. Leuk als je je daar ook voor aanmeldt?