Voorgaande evenementen

Zomer strand picknick - 20 augustus 2020
Een informele picknick op het Scheveningse strand op een prachtige zomernamiddag. Om elkaar eindelijk weer te kunnen ontmoeten na de gedwongen 'coronapauze'. 
Het afgelopen half jaar is voor niemand makkelijk geweest. Nu pakken we de draad voorzichtig weer op. Uiteraard met inachtneming van de 1,5-meterrichtlijn.

Amsterdam Light Festival - 9 januari 2020
Het Bursalen Netwerk Amsterdam had in het nieuwe jaar een warme, inspirerende en verlichtende avond in petto. Het programma was een verrassing en maar liefst 50 bursalen meldden zich aan!
Na een een boottocht met borrel door het Amsterdam Light Festival, werd aansluitend in OBA met een soepbuffetje gebrainstormd over welke inspirerende grote of kleine ideeën Nederland een beetje beter moeten maken.

Mauritshuis, Den Haag – 26 oktober 2019
Op zaterdagmiddag werd een grote groep bursalen ontvangen in Mauritshuis, met een rondleiding langs de hoogtepunten van dit bijzondere museum. Daarna was er boeiend en open gesprek met Elodie Verweij (chef Politiek bij Eva Jinek). Natuurlijk werd afgesloten met nadere kennismaking en hapjes & drankjes.

Beurzenfestival Utrecht – 7 juni 2019
De VSBfonds Beurzen 2019 werden uitgereikt in The Colour Kitchen Utrecht. Na een dag vol workshops en feestelijkheden werd de dag ontspannen afgesloten met een borrel en diner, waar ook vele oud-bursalen aanwezig waren. Hier kan je het programma teruglezen. Foto’s en het verslag staan op Facebook.

 

‘Restaurantje huren’, Rotterdam – 23 mei 2019
Het bestuur Rotterdam had een restaurantje gehuurd en samen met een groep bursalen werd er gekookt en gegeten.

BIMhuis, Amsterdam – 9 mei 2019
Tweede netwerkevenement in Amsterdam. Bijzondere muziekvoorstelling door Andreas Schaerer. Uiteraard was er ook gelegenheid om kennis te maken met een drankje en hapje.

Korzo Theater, Den Haag – 5 april 2019
Dansworkshop onder begeleiding van Holland Dance Festival. Holland Dance Festival is een van de beneficiënten van VSBfonds, omdat ze actief dans bij een breed publiek brengen. Aansluitend borrel.

AAA Fresh Gallery, Rotterdam – 11 januari 2019
Live painting samen met de drie initiatiefnemers van AAA Gallery in combinatie met een Nieuwjaarsborrel, georganiseerd door de regiobesturen Rotterdam en Den Haag tezamen. De twee schilderijen die dit heeft opgeleverd werden cadeau gedaan aan maatschappelijke initiatieven in Rotterdam en Den Haag.

 

Theater Bellevue, Amsterdam – 23 november 2018
Borrel en hapjes in de Theatercafé de Smoeshaan, gevolgd door theatervoorstelling. Het regiobestuur Amsterdam stelt zich voor en blikt vooruit op toekomstige evenementen.

Lancering Bursalen Netwerk – juni 2018
Het Bursalen Netwerk werd gelanceerd met drie feestelijke kick-off evenementen. Bekijk hier de clip met een impressie van de evenementen in Amsterdam en Arnhem.