Beurs aanvragen?

Weet je al precies wat je wil en ben je er klaar voor om de VSBfonds Beurs MBO aan te vragen? Vul dan onderstaand formulier in. De eerste selectie voor deze beurs is op donderdag 22 april 2021. Zorg dat je die datum in ieder geval vrij houdt!

Aanvragen kan tot 1 april 2021. Uiterlijk vrijdag 9 april ontvang je dan bericht of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag op 22 april. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.

voornaam en achternaam

Je moet minimaal 18 jaar zijn op het moment dat je naar het buitenland vertrekt.

De VSBfonds Beurs MBO is bedoeld voor studenten die iets extra's willen doen. Iets wat belangrijk is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het kan te maken hebben met je studie, maar het mag ook op een heel ander gebied liggen. Aanvinken ajb als dit klopt.

Vermeld duidelijk het aantal maanden of weken

Vertel hier wat je gaat doen. Ga je met een organisatie of ga je alleen. Ga je een opleiding of cursus doen of gaat het om een vrijwillige stage of vrijwilligerswerk?

Vertel hier of je bent toegelaten, of wat voor afspraken zijn gemaakt voor je buitenlandse project. Als je wordt uitgenodigd voor de Selectiedag zullen we je vragen een brief of mail hiervan te laten zien.

Leg hier vooral uit waarom dit plan belangrijk is voor jou persoonlijk en voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Maatschappelijk relevant is jouw plan bijvoorbeeld ook als het past bij 1 van de 4 Unescothema's; vrede & mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap of duurzaamheid

Deze informatie wordt alleen gebruikt ten behoeve van de aanvraag VSBfonds Beurs MBO. Aanvinken ajb.

Begroting

Als je bovenstaand aanvraagformulier hebt ingediend, moet je ook een begroting maken. Het is belangrijk voor jezelf en voor ons dat je een goed inzicht hebt van de totale kosten van jouw buitenlandplan. Deze begroting is dus ook verplicht als je uitgenodigd wil worden voor de Selectiedag op 22 april.

De begroting volgens ons model kan je hier downloaden. Nadat het is ingevuld, kan je deze begroting mailen naar aboelen@vsbfonds.

Kom je er niet uit, of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de contactpersoon op jouw school.