Promotie en voorlichting 

Promotie en voorlichting over VSBfonds Beurzen wordt uitgevoerd door de hogescholen en universiteiten. Als contactpersonen is jullie rol erg belangrijk.

Tips promotie

  • Alumni van je eigen instelling die met een VSBfonds Beurs naar het buitenland zijn geweest, zijn goede ambassadeurs! Je kunt ze inzetten bij voorlichtingsbijeenkomsten of laat ze hun verhaal vertellen in jullie (digitale) kanalen. Ben je op zoek naar oud-bursalen van je eigen instelling? Neem contact op met Nuffic.
  • Wil je een bijeenkomst organiseren voor studenten? Een medewerker van Nuffic of VSBfonds is altijd bereid om een presentatie te geven, een stand te bemannen of anderszins ondersteuning te bieden.
  • Op de jaarlijkse contactpersonendag worden altijd veel tips uitgewisseld over het promoten van de beurs. Deze zijn opgenomen in het document Best practices promotie. Ben je niet (meer) in het bezit van Best practices promotie? Stuur dan een mail naar Nuffic.
  • Je kunt ook de filmpjes en voorbeelden van de studenten gebruiken die op deze site staan. Of de animatie met uitleg over het aanvragen van een VSBfonds Beurs. 

Online campagne

In oktober starten we een online campagne, met name via Facebook. Hierover worden jullie geïnformeerd. Doe mee: ‘like' en 'deel’ de berichten.

Tip: gebruik deze animatie bij jouw promotie-activiteiten