Online cursus fondsenwerving

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt je op weg bij het vinden van financiering van je project. Of je vrijwilliger bent of penningmeester, werkzaam bent in een professionele organisatie of enthousiast meedoet in je buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt.

Videocursus fondsenwerving

In deze videocursus leer je hoe je een succesvolle aanvraag bij VSBfonds in kunt dienen. In 7 stappen nemen we je mee langs belangrijke onderdelen van een aanvraag.

Cursusdocument

Als je de lessen hebt bekeken, kun je hier een PDF van de cursus downloaden. Handig voor als je de informatie zelf nog eens rustig wil nalezen. Of als je de cursus fondsenwerving aan je medewerkers wil aanbieden.

Tips voor een goed projectplan

Om een aanvraag te kunnen doen, heb je een goed projectplan nodig. Hoe beter het projectplan, hoe makkelijker het is voor VSBfonds om te beoordelen of je project aansluit bij ons donatiebeleid. Daarom hebben we een aantal aanvullende tips voor een goed projectplan.

Donatie aanvragen

Wil je een donatie aanvragen bij VSBfonds? Realiseer je dan ook dat het doen van een aanvraag tijd kost. Een goede voorbereiding helpt je voorkomen dat je een aanvraag doet die niet aansluit bij ons donatiebeleid en je aanvraag wordt afgewezen. De quickscan geeft je een eerste indicatie of je een aanvraag kunt doen.