Friesland, Groningen en Drenthe

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel project in Friesland, Groningen of Drenthe? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een donatie van VSBfonds.

TIP! Lees voordat je een aanvraag wil indienen de criteria voor sociale projecten en culturele projecten goed door en doe de quickscan.
Met de quickscan kun je toetsen of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je een aanvraag indienen. 

Start de quickscan

Buurtinitiatief
Houd je je bezig met een buurtinitiatief? Kijk dan ook eens op onze themawebsite betrokkenbuurten.nl.

Vragen?
Voor vragen over lopende aanvragen kun je contact opnemen met Bram Prinsen of Jamal Chrifi, regio adviseurs in Friesland, Groningen en Drenthe. Je kunt hen het beste per email bereiken. Als je een projectnummer van ons hebt ontvangen, vermeld deze dan in je mail. Heb je nog geen projectnummer maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving  waar jouw project over gaat en stel jouw vraag per mail.

Telefoon
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.
Tel. 030 230 3309

Email
Stuur een email aan infofrieslandgroningendrenthe@vsbfonds.nl

Online spreekuur

Ben je voor de realisering van een sociaal of cultureel initiatief op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Meld je aan voor een online speeddate met de adviseurs van de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, aan ons te presenteren (te ‘pitchen’). Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven we je feedback. Daardoor weet je of het idee of project mogelijk past bij ons het donatiebeleid.

Aanmelden

Aanmelden voor een van de speeddates? Maak dan een afspraak via onderstaande knop op een van deze data.

  • Donderdag 30 mei
  • Donderdag 27 juni
  • Donderdag 25 juli
  • Donderdag 29 augustus
  • Donderdag 26 september
  • Donderdag 31 oktober
  • Donderdag 28 november
  • December geen speeddates

Maak nu een afspraak