Limburg en Gelderland

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel project in de regio Limburg-Gelderland? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een donatie van VSBfonds.

TIP! Lees voordat je een aanvraag wil indienen de criteria voor sociale projecten en culturele projecten goed door en doe de quickscan.
Met de quickscan kun je toetsen of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je een aanvraag indienen. Let op, het succesvol doorlopen van de quickscan geeft geen garantie op een donatie.

Start de quickscan

Buurtinitiatief?
Houd je je bezig met een buurtinitiatief? Kijk dan ook eens op onze themawebsite betrokkenbuurten.nl.

Vragen?
Voor vragen over lopende aanvragen kun je contact opnemen met Steffen de Wolff. Je kunt ons het beste per email bereiken. Als je een projectnummer van ons hebt ontvangen, vermeld deze dan in je mail. Heb je nog geen projectnummer maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving of stuur een conceptplan (maximaal 1 A4) waar jouw project over gaat en stel jouw vraag per mail.

Email: infogelderlandlimburg@vsbfonds.nl

Telefoon: 030 230 3307 (maandag en woensdag tussen 10:00 tot 16:00 uur). Zijn we al in gesprek? Spreek dan een terugbelverzoek in of stuur een mailtje, dan bellen we terug. 

 

Samenwerkingspartners

Wij werken samen met verschillende partijen in de provincies Gelderland en Limburg. De logo's van onze partners hieronder linken naar hun website.

Gelderland

Limburg

.

-.

 

.

.

 

.

.

.

 

.

Stichting Frisse Wind.