Noord-Holland

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel project in de regio Noord-Holland? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een donatie van VSBfonds.

TIP! Lees voordat je een aanvraag wil indienen de criteria voor sociale projecten en culturele projecten goed door en doe de quickscan.
Met de quickscan kun je toetsen of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je een aanvraag indienen. 

Start de Quickscan

Buurtinitiatief
Houd je je bezig met een buurtinitiatief? Kijk dan ook eens op onze themawebsite betrokkenbuurten.nl.

Vragen?
Voor vragen over lopende aanvragen kun je contact opnemen met Jouke van Buuren en Machteld Willemse adviseurs in Noord-Holland. Je kunt ons het beste per email bereiken. Als je een projectnummer van ons hebt ontvangen, vermeld deze dan in je mail. Heb je nog geen projectnummer maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar jouw project over gaat en stel jouw vraag per mail.
Email: infonoordholland@vsbfonds.nl
Telefoon: 030 230 3304 (maandag van 09.00 – 12.00 uur en donderdag van 13.00 – 16.00 uur).

Als je de voicemail krijgt, geef dan duidelijk aan waar het over gaat en wat je wilt vragen, zodat we kunnen bekijken wie je het beste kan terugbellen. 

Aanmelden online speeddate

Ben je voor de realisering van een sociaal of cultureel initiatief op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Meld je aan voor een online speeddate met de adviseurs van de regio Noord-Holland. Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, toe te lichten. Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven we je feedback. Daardoor weet je of het idee of initiatief mogelijk past bij ons donatiebeleid. En waar je bij een eventuele aanvraag op kunt letten.

Aanmelden voor een van de speeddates in 2024? Maak dan een afspraak via onderstaande knop op een van deze data.

  • Woensdag 14 februari
  • Woensdag 13 maart
  • 17 april
  • 15 mei
  • 19 juni

Maak een afspraak