Noord-Holland

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel project in de regio Noord-Holland? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een donatie van VSBfonds.

TIP! Lees voordat je een aanvraag wil indienen de criteria voor sociale projecten en culturele projecten goed door en doe de quickscan.

Met de quickscan kun je toetsen of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je een aanvraag indienen. Let op, het succesvol doorlopen van de quickscan geeft geen garantie op een donatie.

Doe je voor het eerst een aanvraag bij VSBfonds? Neem dan eerst contact op met de adviseurs via e-mail of telefoon.

Start de Quickscan

Buurtinitiatief
Houd je je bezig met een buurtinitiatief? Kijk dan ook eens op onze themawebsite betrokkenbuurten.nl.

Vragen?
Voor vragen over lopende aanvragen kun je contact opnemen met Jouke van Buuren en Machteld Willemse adviseurs in Noord-Holland. Je kunt ons het beste per email bereiken. Als je een projectnummer van ons hebt ontvangen, vermeld deze dan in je mail. Heb je nog geen projectnummer maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar jouw project over gaat en stel jouw vraag per mail.
Email: infonoordholland@vsbfonds.nl
Telefoon: 030 230 3304 (maandag van 09.00 – 12.00 uur en donderdag van 13.00 – 16.00 uur).

Als je de voicemail krijgt, geef dan duidelijk aan waar het over gaat en wat je wilt vragen, zodat we kunnen bekijken wie je het beste kan terugbellen. 

Extra speeddate op locatie 25 juni in Den Helder

Heb je een idee om jouw buurt of wijk mooier te maken, of waardoor meer mensen elkaar leren kennen? Of heb je een idee voor een kunst of cultuur project waar iedereen aan kan, mag en wil meedoen? Op dinsdag 25 juni zijn onze adviseurs aanwezig in de Experiencestore in Den Helder (Spoorstraat 2). De adviseurs denken graag mee over hoe deze ideeën werkelijkheid kunnen worden door er een aanvraag van te maken voor VSBfonds.

Voor deze speeddate wordt voor een groot gedeelte van de dag gewerkt op afspraak. Zo is er voldoende tijd om in gesprek te gaan. De gesprekken duren ongeveer 20 minuten. Je kunt zelf een reservering maken tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

Van 15.00 uur tot 16.00 uur is er nog een open-in-loop moment. Hiervoor hoe je geen afspraak te maken. Door drukte kan het wel zijn dat er beperkt de tijd is of dat je even moet wachten.

Maak een afspraak voor 25 juni

 

Aanmelden online speeddate

Ben je voor de realisering van een sociaal of cultureel initiatief op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Meld je aan voor een online speeddate met de adviseurs van de regio Noord-Holland. Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, toe te lichten. Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven we je feedback. Daardoor weet je of het idee of initiatief mogelijk past bij ons donatiebeleid. En waar je bij een eventuele aanvraag op kunt letten.

Aanmelden voor een van de speeddates in 2024? Maak dan een afspraak via onderstaande knop op een van deze data.

  • 19 juni
  • 10 juli
  • 21 augustus

Maak een afspraak