Noord-Holland

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel project in de regio Noord-Holland? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een donatie van VSBfonds.

TIP! Lees voordat je een aanvraag wil indienen de criteria voor sociale projecten en culturele projecten goed door en doe de quickscan.
Met de quickscan kun je toetsen of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je een aanvraag indienen. 

Start de Quickscan

Vragen?

Voor vragen over lopende aanvragen kun je contact opnemen met Mavis Appiagyei of Jorien Basart, adviseurs in Noord-Holland. Je kunt ons het beste per email bereiken. Als je een projectnummer van ons hebt ontvangen, vermeld deze dan in je mail. Heb je nog geen projectnummer maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar jouw project over gaat en stel jouw vraag per mail.
Email: infonoordholland@vsbfonds.nl
Telefoon: 030 230 3304 (dinsdag van 13.00 - 16.00 uur)
Als je de voicemail krijgt, geef dan duidelijk aan waar het over gaat en wat je wilt vragen, zodat we kunnen bekijken wie je het beste kan terugbellen. 

Speciale zomer speeddates voor sociale initiatieven 

Van 15 juli tot en met 26 augustus zitten onze adviseurs op vrijdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan via een online speeddate. Deze speeddates zijn voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Wil je een afspraak maken? Stuur dan email met een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar jouw project over gaat en op welke datum je een afspraak wilt maken naar infonoordholland@vsbfonds.nl. Als je project aansluit, ontvang je een uitnodiging.

Aanmelden speeddate vanaf september

Vanaf september kun je weer een afspraak maken voor sociale en culturele initiatieven. Ben je voor de realisering daarvan op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Meld je aan voor een digitale speeddate met de adviseurs van de regio Noord-Holland. Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, toe te lichten. Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven we je feedback. Daardoor weet je of het idee of project mogelijk past bij ons donatiebeleid. En waar je bij een eventuele aanvraag op kunt letten.
Je kunt een afspraak maken op een van onderstaande data:

  • 2 september
  • 7 oktober
  • 4 november
  • 2 december

Maak nu een afspraak!

Mavis Appiagyei

Jorien Basart