Zeeland en Noord-Brabant

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel project in de regio Zeeland/Noord-Brabant? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een donatie van VSBfonds.

TIP! Lees voordat je een aanvraag wil indienen de criteria voor sociale projecten en culturele projecten goed door en doe de quickscan.
Met de quickscan kun je toetsen of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je een aanvraag indienen. Let op, het succesvol doorlopen van de quickscan geeft geen garantie op een donatie.

Start de quickscan

Buurtinitiatief?
Houd je je bezig met een buurtinitiatief? Kijk dan ook eens op onze themawebsite betrokkenbuurten.nl.

Vragen?
Voor vragen over lopende aanvragen kun je contact opnemen met Diana Verwaijen en Johan van Rooy, adviseurs in Zeeland en Noord-Brabant. Je kunt ons het beste per email bereiken. Als je een projectnummer van ons hebt ontvangen, vermeld deze dan in je mail. Heb je nog geen projectnummer maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar jouw project over gaat en stel jouw vraag per mail.
Email: infozeelandbrabant@vsbfonds.nl
Telefoon: 030 230 3306 (maandag t/m donderdag van 9:00-16:00)
Als je de voicemail krijgt, geef dan duidelijk aan waar het over gaat en wat je wilt vragen, zodat we kunnen bekijken wie je het beste kan terugbellen. 


V.l.n.r.: Johan van Rooy, Diana Verwaijen

Speeddate
Ben je voor de realisering van een sociaal of cultureel initiatief op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Meld je dan aan voor een speeddate, online of op locatie, met één van de adviseurs van de regio Zeeland en Noord-Brabant. Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, aan ons te presenteren (te ‘pitchen’). Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven we je feedback. Daardoor weet je of het idee of project mogelijk past bij ons donatiebeleid. Je kunt op de volgende dagen speeddaten:

  • 20 juni: Online
  • 12 september: Online
  • 12 december: Online

Maak een afspraak