Zuid-Holland 

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel project in de regio Zuid-Holland? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een donatie van VSBfonds.

TIP! Lees voordat je een aanvraag indient de criteria voor sociale projecten en culturele projecten en doe de quickscan.
De quickscan geeft je een indicatief antwoord op de vraag of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je je aanmelden om een aanvraag in te dienen. Let op, het succesvol doorlopen van de quickscan geeft geen garantie op een donatie.

Buurtinitiatief?
Houd je je bezig met een buurtinitiatief? Kijk dan ook eens op onze themawebsite betrokkenbuurten.nl.

Bezig met een initiatief in stad of regio Rotterdam?
Bent je op zoek naar financiële steun voor een project, initiatief of persoon in de stad of regio Rotterdam? Met de fondsenzoeker van Rotterdamse Fondsen vind je fondsen die wellicht kunnen helpen met het realiseren van jouw plannen. Kijk voor meer informatie op: www.rotterdamsefondsen.nl

Start de Quickscan

Lees ook het interview met Zita en Bas in ons online magazine.

Neem contact met ons op

Voor vragen over lopende aanvragen kun je ons het beste bereiken per mail. Graag jouw projectnummer erbij vermelden als je deze van ons hebt ontvangen. Heb je nog geen aanvraag ingediend, maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving (maximaal 10 regels) over jouw project en stel je vraag.

E-mailadres: infozuidholland@vsbfonds.nl.

Telefoon: wij zijn op dinsdag en vrijdag telefonisch het beste bereikbaar. Op dinsdag kun je bellen met Mavis Appiagyei (0034 644 942 817, zelfde belkosten als binnen Nederland) en op vrijdagochtend kun je bellen met Zita Luna (06 51211941).

Speeddates

Werk je aan een nieuw maatschappelijk of cultureel initiatief, en ben je daarvoor op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Meld je dan aan voor een digitale speeddate met de regio-adviseurs Zuid-Holland.

Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, via een online meeting (Teams) aan ons te presenteren. Het gesprek duurt maximaal 15 minuten en is geheel vrijblijvend. Na een korte pitch van 3 minuten geven de adviseurs feedback op het plan en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Daardoor weet je of het project mogelijk past bij ons donatiebeleid. En waar je bij een eventuele aanvraag op kunt letten. 

Aanmelden speeddate 2024

  • 17 juni
  • 16 september
  • 21 oktober
  • 18 november

Maak een afspraak

 

Zita Luna en Bas Jongmans

Zita Luna en Bas Jongmans