Kwartaal- en Jaarverslagen

Ieder kwartaal maakt VSBfonds de balans op van wat we doen. Slagen we er voldoende in om onze missie te realiseren? Die is bijdragen aan een samenleving waaraan iedereen actief wil en kan meedoen. Waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren, nieuwe verbindingen ontstaan en kansen zijn voor persoonlijke en maatschappelijke groei. Dit doen we door sociale en culturele projecten te ondersteunen die actief burgerschap stimuleren en beurzen te verstrekken aan studenten voor vervolgstudie of -onderzoek in het buitenland. Op deze pagina kunt u ook de jaarverslagen van de afgelopen drie jaar nalezen. 

Op deze pagina kunt u de kwartaalrapportages bekijken en de jaarverslagen van de afgelopen drie jaar nalezen. 

Kwartaalverslag

Elk kwartaal geven wij een update over hoe we ons werk doen en wat de resultaten daarvan zijn. In de infographic hiernaast leest u de belangrijkste feiten en cijfers. De gegevens zijn cumulatief, dus ieder kwartaal ziet u waar we op dat moment in het jaar staan. 

Projectenlijst
Bent u benieuwd naar de projecten die wij steunen? Bekijk dan hieronder de lijsten met projecten die een donatie ontvingen.

Projectenlijst Kwartaal 4 - 2018
Projectenlijst Kwartaal 3 - 2018
Projectenlijst Kwartaal 2 - 2018
Projectenlijst Kwartaal 1 - 2018


Jaarverslag

In 2017 heeft VSBfonds voor € 27,4 miljoen gedoneerd aan ruim 1300 projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving helpen verbeteren. Lees in ons publieksjaarverslag 2017 hoe wij ons werk hebben gedaan en de resultaten van het afgelopen jaar. Voor meer informatie kunt u ook het uitgebreidere jaarverslag 2017 lezen.

VSBfonds ontvangt elk jaar een uitkering van Stichting VSB Vermogensfonds. Het jaarverslag 2017 van VSB Vermogensfonds leest u hier.

Archief jaarverslagen
VSBfonds Jaarverslag 2016
VSB Vermogensfonds Jaarverslag 2016
VSBfonds Jaarverslag 2015
VSB Vermogensfonds Jaarverslag 2015