Locatie: Rotterdam
Datum: 15-4-2021
Bereik:
Classificatie: Maker
Donatie: € 65.000,-

Beeld credits: Jean van Lingen - Thuis Ontheemd #2

Ellae Foundation zet zich in om de gender-, cultuur- en sociaaleconomische kloof in de kunst, cultuur en mediasector te dichten. Dit doen ze door gegevens te delen om zo het bewustzijn te vergroten, door te inspireren met artistieke producties, door talent de ruimte te geven op hun academie en instellingen te helpen met adviezen om aanbod meer aan te laten sluiten bij een breder publiek.

Het netwerk van Ellae ondersteunt makers en helpt hen een duurzame verbetering voor hun carrièrekansen te waarborgen. Het netwerk bestaat uit sterke, nieuwsgierige en ambitieuze makers en professionals, die kunst, cultuur, makerschap en succes op eigen voorwaarden herdefiniëren. Binnen het netwerk is veel affiniteit met gendergelijkheid, emancipatie, positie in de samenleving en talentontwikkeling binnen kunst, cultuur en media. 

Het platform van Ellae informeert, vermaakt en inspireert en richt zich op het faciliteren en promoten van de inhoud en kwaliteit van artistieke producten en ervaringen. Ook faciliteert het platform ontmoetingen tussen makers, publiek en instellingen. 
www.ellae.nl