Ik wil de VSBfonds Beurs aanvragen

Heb je een concreet buitenlandplan voor een opleiding, cursus, vrijwillige stage of vrijwilligerswerk? Je weet precies wat je wil en het is belangrijk voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jouw buitenlandplan is géén onderdeel van je Nederlandse opleiding. Vraag dan een VSBfonds Beurs aan! Doorloop eerst de quickscan en vul je daarna het online aanvraagformulier in. Vervolgens kan je worden uitgenodigd voor een mondeling selectiegesprek.

Algemene voorwaarden

Wil je een VSBfonds Beurs aanvragen? Hier vind je de complete lijst met voorwaarden waar je aan moet voldoen. VSBfonds Beurs wil nadrukkelijk een laagdrempelige en inclusieve beurs zijn. Wij bekijken altijd de context van iemands persoonlijke situatie. Ook als je denkt dat je niet past bij de voorwaarden willen we je toch van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen. Misschien is de VSBfonds Beurs juist wèl iets voor jou!

Voor wie is de VSBfonds Beurs?

Privacy & Bescherming persoonsgegevens

VSBfonds respecteert jouw privacy en jouw rechten om je persoonsgegevens te controleren. Met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (per 25 mei 2018) worden organisaties verder verplicht tot bescherming van persoonsgegevens. Lees hier welke maatregelen VSBfonds neemt en wat dat voor jou betekent.

Privacyverklaring

 

Persoonsgegevens

Hulp nodig?

VSBfonds werkt voor dit programma nauw samen met een aantal mbo-instellingen. Op iedere school is een contactpersoon voor onze beurzen. Heb je hulp nodig, zoals bij het maken van een begroting of een andere vraag? Je kan je met al je vragen wenden tot onze contactpersoon op jouw school!

Tijdpad

September 2022
Aanvragen voor de ronde van 2023 is vanaf nu mogelijk

1 maart 2023
Uiterste datum voor het aanvragen van VSBfonds Beurs 2023

1 maart – 10 april 2023
Schriftelijke en mondelinge fase van de selectie

11 april 2023
Voordracht van de kandidaten door de onderwijsinstellingen (uiterlijk!)

25 mei 2023
Definitieve toekenning van de beurs

16 juni 2023
Uitreiking VSBfonds Beurzen 2022

1 juli 2023 – 30 juni 2024
Periode van vertrek met een toegekende Beurs

Begroting

In dit aanvraagformulier moet je ook een begroting maken. Het is belangrijk voor jezelf en voor ons dat je een goed beeld hebt van de totale kosten van jouw buitenlandplan.

Vind je dit moeilijk? Kom je er niet uit, of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de contactpersoon op jouw school. Zij kunnen je hiermee helpen! VSBfonds respecteert jouw privacy en jouw rechten om je persoonsgegevens te controleren.