Aanvragen? Zo werkt het.  

U kunt het hele jaar door een aanvraag indienen, maar wel uiterlijk vier maanden voor aanvang van het project. Realiseer u goed dat het doen van een aanvraag tijd kost. Een goede voorbereiding helpt u voorkomen dat u een aanvraag doet die niet aansluit bij de criteria van VSBfonds en uw aanvraag wordt afgewezen.  

Lees de algemene criteria. Kunt u een aanvraag doen?

Als u een aanvraag gedaan heeft. De behandeling van uw aanvraag

Via uw account kunt u het verloop van de procedure voor uw aanvraag volgen. Bij een statuswijziging ontvangt u een e-mail met een link naar de inlogpagina van uw account. De voortgangsinformatie staat voor u klaar in tekstvensters die gekoppeld zijn aan de statusbalk die bij uw aanvraag hoort.  Bekijk hier de procedure die u aanvraag doorloopt.

Twijfel? Lees, bel of mail

Lees de meest gestelde vragen

Als u dan nog twijfelt of u aanvraag voldoende aansluit bij ons donatiebeleid kunt u bellen of mailen met de adviseur in uw regio. 

Subsidie of donatie?

Bij VSBfonds dient u geen aanvraag in voor een subsidie, maar voor een donatie. Overheidsinstellingen en aan de overheid gelieerde instellingen verstrekken subsidies. VSBfonds is geen overheidsorganisatie, maar doneert rendement verkregen uit particulier belegd vermogen.


Lees hier een samenvatting van onze voorwaarden voor sociale projecten en de voorwaarden voor culturele projecten