Bursalen Netwerk

Het Bursalen Netwerk is er voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest en geïnteresseerd is om te netwerken met elkaar en in contact te blijven met VSBfonds. Samen houden we ons netwerk levend én relevant. Goede maatschappelijke of culturele initiatieven uit de koker van een bursaal zijn altijd welkom! Kijk hier voor aankomende evenementen en ander activiteiten.

Bursalen Café, Skateland - Rotterdam

Op donderdag 25 mei ben je als VSBfonds bursaal van harte uitgenodigd in Skateland Rotterdam. Samen met de regio-adviseurs van VSBfonds maak je tijdens dit exclusief voor het Bursalen Netwerk georganiseerde evenement kennis met een aantal inspirerende door VSBfonds gesteunde projecten in de regio Rotterdam e/o.

Zo krijg je een kijkje achter de schermen van het beste skatepark van Nederland, hippe culturele hotspot en betrokken Stedelijke Jongerenhub, houdt Mitchel Samson  een interactieve sessie over het werk van Cult North en vertellen onze regio-adviseurs over het donatiebeleid van VSBfonds.

Programma:
17:00 - Inloop
17:30 - Welkom door Skateland
17:45 - Introductie regio-adviseurs VSBfonds
18:00 - Demo Extreme Sports BMX/Skaters
18:15 - Presentatie Cult North
18:45 - Borrel met happen
20:30 - Einde

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden kan tot 22 mei via het formulier hiernaast.

Heb je vragen, suggesties? Laat het ons weten; sdewolff@vsbfonds.nl

Leuk, hierbij meld ik me aan voor het Bursalen Café op donderdag 25 mei in Rotterdam

je buitenlandse studie en universiteit
...alleen in als je later dan 17:30 bent?
Eventuele allergieën of dieetwensen kan je hier aangeven

Word ook actief!

Voor alle regio's zoeken we nieuwe enthousiaste bestuursleden. Lijkt het je ook leuk om mooie activiteiten te bedenken voor en door VSBfonds Bursalen, uiteenlopend van gezellige borrels tot een brainstorm of vrijwilligerswerk, culturele uitjes, wat je maar bedenkt. Binnen het Bursalen Netwerk kan heel veel!

Wil je meer weten, neem contact op met Annemarijn Boelen, 06 23393909 of aboelen@vsbfonds.nl

Ik word mentor

 

Ik word vrijwilliger

Verhalen van Bursalen

Op deze pagina vind je interviews en ervaringsverhalen van andere bursalen. We willen hiermee elkaar en jullie stimuleren om meer met elkaar te delen en meer 'te hebben' aan dit netwerk. Wij staan altijd open voor meer goede ideeën! En vind je het leuk om ook jouw verhaal te vertellen of heb je een oproep, hulpvraag of wat dan ook, laat het ons weten?!

Verhalen van Bursalen

Voorgaande evenementen

Benieuwd naar wat voor evenementen wij eerder hebben georganiseerd? 

Voorgaande evenementen

Vlogs, blogs, verhalen van bursalen in het buitenland

Wij vinden het altijd leuk om te horen hoe het met je gaat daar in het buitenland. Sowieso plaatsen we ieder kwartaal een vlog van een bursaal in het buitenland; die rubriek heet 'Studiebol'. Voor dit online magazine hebben we een paar richtlijnen opgesteld. Ga je vloggen voor ons magazine; maak dan gebruik van deze richtlijnen.

Briefing Studiebollen Online Magazine

Het uploaden van het bestand kan soms even duren...

Andere vormen, verhalen, filmpjes vinden we ook altijd leuk om te ontvangen. Je mag ze natuurlijk ook delen in de besloten groepen va het VSBfonds Bursalen Netwerk op LinkedIn en Facebook (zie hier onder).

Altijd op de hoogte...

Naast Nieuwsbrieven communiceren wij via een besloten LinkedIn groep en een besloten Facebookgroep. Iedereen die ooit een VSBfonds Beurs heeft gehad kan van die groepen lid worden. Meld je aan via de knoppen hier onder!

Behalve dat wij vanuit VSBfonds nieuwtjes, oproepen, vacatures etc met jullie delen in die groepen, kan je natuurlijk zelf ook gebruik maken van dit netwerk. Zoek je vrijwilligers, of heb je een vrijwilliger nodig? Organiseer je een bijzonder evenement? Heb je een vacature of een idee voor een cultureel of maatschappelijk project? Maak gebruik van dit netwerk met veel bijzondere en bijzonder leuke mensen!

Tot ziens, online of bij een van onze activiteiten! 

Download PNG Linkedin logo, png, - Free Transparent PNG

File:Facebook Logo (2019).png - Wikipedia