Tips voor invullen online aanvraagformulier

Een donatie aanvragen kunt u alleen indienen via het online aanvraagformulier. Om te kunnen aanvragen moet u zich eerst registeren of, als u dit al heeft gedaan, inloggen op uw account. Via uw account kunt u een (nieuwe) aanvraag doen en de status van lopende aanvragen volgen.

Leest u voordat u begint met het invullen van het formulier onderstaande tips!

Tips voor invullen aanvraagformulier 

Aanvraag tot € 5.000? Ondertekening door twee tekenbevoegde personen

Dient u een aanvraag in voor een bedrag tot en met € 5.000,- ? Dan moet u van twee tekenbevoegde personen de e-mailadressen invullen. Deze personen ontvangen dan per e-mail binnen enkele minuten ieder een andere code, die allebei moeten worden ingevuld in het aanvraagformulier. Het is handig om hen dit vooraf te laten weten. Met deze wijze van ondertekening gaat u vooraf al akkoord met de voorwaarden voor eventuele betaling, zodat wij uw aanvraag snel kunnen afhandelen.

Aanvraag boven € 5.000? Ondertekening door één tekenbevoegde persoon

Het ondertekenen van de aanvraag doet u door het invoeren van een code. Voordat u uw aanvraag verstuurt, moet u het e-mailadres van een tekenbevoegde persoon binnen uw organisatie invullen in het aanvraagformulier. Deze persoon ontvangt binnen enkele minuten een e-mailbericht met een code, die u in het aanvraagformulier moet invullen om de aanvraag te kunnen verzenden. Het is handig om dit vooraf aan de tekenbevoegde persoon te laten weten.

Aanvragen? Doe de donatiescan!

Procedure aanvraag donatie

Wilt u meer lezen over de aanvraagprocedure van een donatieaanvraag? Lees dan onze infographic Procedure aanvraag donatie. Hier leest u uitgebreid over de procedure.