We doen het samen! Festival

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom dan naar het We doen het samen! Festival op zaterdag 25 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving waarin iedereen meedoet. Tijdens het festival willen alle partners dit stimuleren en het succes van vele lokale initiatieven in héél Nederland laten zien en vieren.

Programma
Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inspirerende inzichten én het verkennen van financiële mogelijkheden voor jouw project of idee. VSBfonds organiseert zelf maar ook samen met andere partners interessante workshops. Zo kun je leren over fondsenwerving of kom je meer te weten over crowdfunding en campagne voeren. Ook kun je kennis maken met social design en hoe je dit kan inzetten voor jouw initiatief of leer je meer over de principes van Asset Based Community Development (ABCD).

Naast de workshops organiseren wij ook een wervelende bijeenkomst over diversiteit en inclusie. Jacquelien Willemse nodigt je uit om samen te jammen en te leren over hoe je met verschillende mensen kan samenwerken en diversiteit een plek geeft in jouw buurt.

Kijk voor het volledige programma op: www.wedoenhetsamen.nu/programma.

Partners
VSBfonds is een van de kernpartners van het festival naast KNHM Foundation, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, Vereniging NOV en LSA Bewoners.
Ook zijn er diverse partners die meehelpen het festival inhoudelijk vorm te geven. Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te vergroten.

Kom je ook?
Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.wedoenhetsamen.nu. Vragen kun je mailen naar: info@wedoenhetsamen.nu