Beurzendag

De VSBfonds Beurzen worden ieder jaar op bijzondere wijze uitgereikt. Wij willen graag dat de studenten die een VSBfonds Beurs hebben gekregen ook weten waarom wij die beurzen uitreiken.

Het onderscheidende kenmerk van de VSBfonds Beurzen is de maatschappelijke component. Wij vinden het belangrijk die studenten te ondersteunen die aantoonbaar betrokken zijn bij hun omgeving. Dit element speelt een centrale rol bij de selectie van de bursalen en komt voort uit de achtergrond van VSBfonds. Ook tijdens de uitreiking op de Beurzendag besteden wij hier veel aandacht aan.

165 afgestudeerden uit het HBO en WO ontvingen dit jaar weer een VSBfonds Beurs, waarmee ze in het buitenland verder kunnen studeren of onderzoek doen. In totaal wordt voor bijna 1,4 miljoen euro aan beurzen toegekend. De meest gebruikelijke beursbedragen zijn € 7.000 en € 10.000, waarbij het hogere bedrag alleen toegekend wordt voor studie- of onderzoeksplannen van twee volledige academische jaren.

Beurzendag 2017

Op vrijdag 9 juni 2017 komen de bursalen samen in Amsterdam Zuidoost voor een inspirerende en vrolijke dag, waar zij kennis maken met elkaar en met VSBfonds. Net als andere jaren vindt de Beurzendag plaats in en om diverse locaties waarmee VSBfonds op een of andere manier is verbonden. 

Foto's van de dag staan op Facebook.

 

Sluiten