Coronahulp door thuiskoks van Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten aan elkaar door middel van het delen van maaltijden. Dat is altijd fijn, maar extra prettig als je je in een kwetsbare positie bevindt. De afgelopen week werd Stichting Thuisgekookt positief verrast door de enorme hoeveelheid mensen die zich bij ons meldde om hun buren in deze spannende tijd te helpen als dit nodig is.

Op dit moment bevindt een heel groot gedeelte van Nederland zich in een kwetsbare
Situatie. Je kunt de deur niet uit of je werkt de hele dag in een cruciaal beroep waardoor gezond koken erbij in schiet. Daarom koppelen we tijdelijk mensen in heel Nederland actief aan elkaar, zodat er zoveel mogelijk buurtgenoten elkaar kunnen helpen.

Aangezien er bijna 13.000 aangesloten thuiskoks meedoen, kan Stichting Thuisgekookt op deze manier heel veel mensen een hart onder de riem steken. En dat is waar Stichting Thuisgekookt voor staat: het creëren van kleine geluksmomentjes. Ook als het even extra moeilijk is.

Ken of ben jij iemand die hulp kan gebruiken of zou jij juist iemand willen helpen?
Als je naar www.thuisgekookt.nl kom je automatisch op de speciale Coronahulp pagina terecht. Hier staat voor alle situaties uitgelegd waar je terecht kunt. Als je geen internet hebt helpen wij natuurlijk ook graag! Dan kun je bellen of appen met 06-83447197.