Coronahulp door thuiskoks van Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten aan elkaar door middel van het delen van maaltijden. Dat is altijd fijn, maar extra prettig als je je in een kwetsbare positie bevindt. De afgelopen week werd Stichting Thuisgekookt positief verrast door de enorme hoeveelheid mensen die zich bij ons meldde om hun buren in deze spannende tijd te helpen als dit nodig is.

Op dit moment bevindt een heel groot gedeelte van Nederland zich in een kwetsbare
Situatie. Je kunt de deur niet uit of je werkt de hele dag in een cruciaal beroep waardoor gezond koken erbij in schiet. Daarom koppelen we tijdelijk mensen in heel Nederland actief aan elkaar, zodat er zoveel mogelijk buurtgenoten elkaar kunnen helpen.

Aangezien er bijna 13.000 aangesloten thuiskoks meedoen, kan Stichting Thuisgekookt op deze manier heel veel mensen een hart onder de riem steken. En dat is waar Stichting Thuisgekookt voor staat: het creƫren van kleine geluksmomentjes. Ook als het even extra moeilijk is.

Ben jij een enthousiaste thuiskok die zijn of haar kookkunsten wel zou willen delen? Of ben of ken je iemand die wel wat ondersteuning kan gebruiken? Ga naar www.thuisgekookt.nl en meld je aan of neem telefonisch contact op, door te bellen naar 085-0608768.