Donatie op Locatie bij We Doen het Samen! Festival

De online festivaleditie van de Donatie op Locatie vindt plaats op 10 september tussen 12.00 en 17.00 uur. Het thema van deze festivaleditie is Sterke buurten en wijken.  

De selectie heeft inmiddels plaats gevonden. Mocht uw idee geselecteerd zijn, neemt VSBfonds telefonisch contact met u op om een gesprek in te plannen. De gesprekken zullen online worden gevoerd met een van onze donatieadviseurs. Aan het einde van de dag, rond 18.00 uur, hoort u of u een donatie ontvangt voor uw project. 

Spreekuur 5 september 

Heeft u plannen voor een betere buurt of een ander wijkproject maar nog geen projectplan? Ook dan kunt op We Doen het Samen! Festival bij ons terecht voor een spreekuur. Onze adviseurs beantwoorden hier uw vragen over het doen van een aanvraag via een video call. Dit spreekuur wordt gehouden op 5 september tussen 11.00 en 13.00 uur. U kunt zicht hiervoor aanmelden via https://www.wedoenhetsamen.nu/inschrijven-workshops/.

Over Donatie op Locatie

Elke laatste donderdag van de maand voeren VSBfonds-adviseurs persoonlijke gesprekken met initiatiefnemers over hun aanvraag voor een project met lokale of regionale impact. Dat doen wij op de kantoren van onze regionale samenwerkingspartners. Donatie op Locatie maakt deel uit van ons donatiebeleid tot 10.000 euro. Elk jaar op We Doen het Samen! Festival is er een festivaleditie van deze donatievorm. Dit jaar vinden de gesprekken plaats in de online module van het festival.