Dromers van Dromen

De Vrolijkheid is een netwerk van professionele kunstenaars, theatermakers en musici. Samen met een bonte stoet vrijwilligers, kinderen, jongeren en ouders worden organiseren zij wekelijks zo’n 100 creatieve workshops. In de workshops van de Vrolijkheid kunnen deze jonge mensen hun ervaringen verwerken, hun verhaal vertellen en hun talenten ontwikkelen. 

Kunstenaars zijn essentieel voor de programmering van de Vrolijkheid. Zij zorgen ervoor dat er op een mooie, kunstzinnige manier samen wordt gewerkt met bewoners. Het resultaat van een kunstproject of activiteit kan van alles zijn. In de meest concrete zin is het resultaat van een project vaak een kunstwerk: een film, een muziekstuk, een optreden, of iets anders tastbaars. Naast het tastbare resultaat, ligt er heel veel opbrengst in het proces. 

Ben jij een kunstenaar (al dan niet woonachtig op een azc) die graag werkt met kunst en kinderen en/of jongeren? Dan nodigt de Vrolijkheid je uit om een projectplan op te sturen, of contact op te nemen om een eventuele samenwerking te bespreken.

Bekijk de inspirerende video op www.dromersvandromen.nl