Geld voor buurt- of wijkactiviteiten in Utrecht

Heeft u een initiatief of idee waardoor andere mensen in de provincie Utrecht mee kunnen doen aan een sociale activiteit in uw buurt of wijk?

Een idee waardoor deze mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen in hun sociale, cognitieve of artistieke vaardigheden of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap? Dan zijn wij op zoek naar u!

VSBfonds steunt initiatieven voor mensen die actief willen meedoen aan de samenleving. Om in contact te komen met initiatiefnemers, organiseren wij 2 online spreekuren in de provincie Utrecht. Deze spreekuren vinden plaats op donderdag 11 juni en op zaterdag 13 juni, tussen 10.00 en 16.00 uur via Whatsapp-bellen. Wij nodigen u hiervoor uit als uw plan of idee past bij onze doelen.

Tijdens de spreekuren willen we 100 initiatiefnemers spreken en de mogelijkheid bieden om hun plan of idee bij ons te pitchen.


Wat wij van u willen weten:

  • Wie bent u en waarom wilt u uw plan of idee uitvoeren?

  • Wat wilt u met het initiatief bereiken?

  • Wat houdt uw project in, wat gaat u precies doen en wanneer?

We zijn op zoek naar geschikte initiatieven die plaats vinden vanaf september. Plannen die voor de kortere termijn bedoeld zijn komen helaas niet in aanmerking voor gesprek.

Heeft u een goed idee of plan?

Stuur dan uiterlijk 31 mei 2020 uw antwoord op de bovenstaande vragen naar VSBfonds via communicatie@vsbfonds.nl. Heeft u al een concreet initiatief en projectplan, stuurt u dit dan gerust mee. Maakt u liever gebruik van een filmpje om uw plan aan ons te laten zien? Dat mag ook!