Uitnodiging: Theater Inclusief

“Spread the word. We vieren vanuit Theater Inclusief: Verhalen van Nu. Een feest dat op 21 februari van 12:30 tot 17:30 in Theater aan het Spui in Den Haag plaatsvindt en wij willen dat jij dit met ons komt vieren!

We hebben hiervoor sprekers als minister van Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven, Jitske Kramer, Alida Dors van BackBone, Nora Akachar van Trauma's van Nora, Internationaal Theater Amsterdam en Het Nationale Theater uitgenodigd om hun succesverhalen met ons te delen en inzichten te geven in hoe zij te werk gaan in hun voorstellingen, theaters en hun doelen. Wij laten zien hoe succesvol en inclusief de sector al is en door deze inzichten kunnen we straks met zijn allen anders kijken naar talent, nieuwe makers de kans geven voor talentontwikkeling en meer bi-culturele voorstellingen, programmamakers en publiek te betrekken bij de cultuursector. De opening wordt verzorgd door Karima el Bouchtaoui en Khalid Ouaziz zal tips & tricks geven over marketing do’s & dont’s met een interactieve quiz.

 Dit alles wordt gehost door niemand minder dan sociaal ondernemer, performer, programmamaker en “Hostess With The Mostess” Deborah Cameron (Dee Dee). En er zijn heerlijke hapjes aanwezig van Love & Peas en het is een mooi netwerkmoment om kennis te maken met de smaakmakers en nieuwe generatie makers uit de cultuursector. Dus wees welkom op vrijdag 21 februari in Theater aan het Spui voor ons grootste event tot nu toe. De # voor de dag is #theaterinclusief, zo kunnen wij alle posts terug zien en kan iedereen die er niet bij is zien wat ze gemist hebben. Namens Karima, Nike en Khalid: tot dan!”

 Aanmelden graag via de link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-theater-inclusief-verhalen-van-nu-89959462173