VSBfonds lanceert Bursalen Netwerk

Dit voorjaar lanceren we het langverwachte Bursalen Netwerk. Een uniek platform voor iedereen die ooit met een VSBfonds Beurs naar het buitenland is geweest.

Het platform is bedoeld om te netwerken, kennis te delen, om actief burgerschap te faciliteren én te stimuleren en om in contact te blijven met het fonds. Maar natuurlijk ook gewoon om een gelijkgestemde mensen te ontmoeten of terug te zien. Het platform bestaan uit een online netwerk maar zal ook uit 6 regionale afdelingen gaan bestaan waar fysieke ontmoeten plaats kunnen vinden.

Kom naar één van de netwerkbijeenkomsten

Om het netwerk vliegend en feestelijk van start te laten gaan organiseren wij drie netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze evenementen bieden we jou uitgebreide netwerkmogelijkheden, een inspirerend programma en workshops (o.a. door onze partners UAF en KNHM) op een bijzondere locatie. De programma’s zijn vergelijkbaar. Kies vooral de datum en locatie die jou het beste schikt.

Amsterdam - Nemo, woensdag 6 juni - 16:00 – 19:00
Rotterdam - HipHopHuis, donderdag 7 juni - 16:00 – 19:00
Arnhem - Nederlands Openlucht Museum, donderdag 14 juni - 16:00 – 19:00

Ben je VSBfonds bursaal en wil je op de hoogte blijven of naar een van deze bijeenkomsten komen? Registreer je dan via het online netwerk.

De VSBfonds Beurzen bestaan sinds het ontstaan van VSBfonds in 1990. Sindsdien zijn ruim 4.500 Nederlandse studenten met alle denkbare studie-achtergronden vertrokken naar circa 80 verschillende landen in de wereld met een VSBfonds Beurs.

Gerelateerd artikelen: