VSBfonds stelt geld beschikbaar voor nieuwe MAEX-impulsen

Vanaf eind juni 2022 t/m november 2022 is er op MAEX.nl € 240.000 aan donaties beschikbaar voor maatschappelijke initiatieven die een waardevolle bijdrage leveren aan de buurt, wijk of regio. Op 28 juni a.s. gaat de eerste ronde voor de provincies Gelderland en Limburg van start voor een bedrag van €55.000.

21 juni: digitale informatiebijeenkomst

Op dinsdag 21 juni a.s. is er een vragenuur voor geïnteresseerden. Maatschappelijke initiatieven die graag een aanvraag willen doen, kunnen ter voorbereiding de digitale bijeenkomst van 15.00 tot 16.00 uur bijwonen. Hierin lichten MAEX en VSBfonds de aanvraagprocedure toe en is er volop ruimte om vragen te stellen over de donaties voor de provincies Limburg en Gelderland. Aanmelden kan via Eventbride

Vanaf 28 juni: aanvraag indienen

Vanaf 28 juni 10.00 uur tot 5 juli kunnen Limburgse en Gelderlandse initiatieven een aanvraag indienen voor het duurzaam versterken van de organisatiekracht. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij positieve beoordeling staat binnen een week na sluiting van de impuls het geld op de rekening van de aanvrager.