Vernieuwd aanvraagformulier per 9 januari 2019

 • Wat betekent de vernieuwing van het aanvraagformulier voor mij?

  In verband met de vernieuwing van het digitale aanvraagformulier, vervalt binnenkort mogelijk uw account. Klik hieronder op de vraag die van toepassing is op uw situatie en lees of dit voor u het geval zal zijn.

 • Ben je student en wil je binnenkort een beursaanvraag doen?

  Voor jou verandert er niets. Je kunt gewoon je aanvraag tot en met 1 maart 2019 invullen en indienen via het account dat je al hebt aangemaakt of nog gaat aanmaken. 

 • Heeft u nog geen account en wilt u binnenkort een aanvraag voor een project indienen?

  Tot en met vrijdag 21 december a.s. kunt u een account aanmaken en uw aanvraag indienen via het huidige digitale aanvraagformulier. Lukt het u niet voor die dag uw aanvraag af te ronden en in te dienen? Wacht dan tot 9 januari a.s. , doe de donatiescan, maak een account aan en dien uw aanvraag in via het vernieuwde digitale aanvraagformulier.

 • Heeft u wel een account maar (nog) geen aanvraag ingediend?

  Heeft u een VSBfonds-account, (nog) geen aanvraag ingediend en wilt u dat binnenkort doen? Rond uw aanvraag dan af zodat u deze uiterlijk vrijdag 21 december a.s. kunt indienen. Is dat niet haalbaar? Wacht tot 9 januari a.s., doe de donatiescan, maak een account aan en dien uw aanvraag in via het vernieuwde digitale formulier.

 • Werkt u nog aan een aanvraag in het huidige aanvraagformulier?

  Rond uw aanvraag dan af zodat u deze uiterlijk vrijdag 21 december a.s. kunt indienen. Lukt dit niet? Wacht dan tot 9 januari a.s., doe de donatiescan, maak een account aan en dien uw aanvraag alsnog in via het vernieuwde digitale formulier. U kunt tot en met 21 december a.s. een pdf downloaden van het aanvraagformulier zoals u dat tot dan toe heeft ingevuld. U kunt deze gebruiken als geheugensteun bij het opnieuw invullen van het aanvraagformulier.

 • Heeft u een toekenning ontvangen, maar is uw project nog niet afgerond?

  Heeft u onlangs een toekenning ontvangen voor een donatie voor uw project? Dan kunt u tot en met augustus 2019 gebruik blijven maken van uw huidige account voor de administratieve afwikkeling van uw aanvraag. U ontvangt te zijner tijd meer informatie over het vervolg als uw project dan nog niet is afgerond.

 • Heeft u een aanvraag ingediend, maar nog geen uitsluitsel ontvangen?

  Bent u in afwachting van het besluit van VSBfonds over uw ingediende aanvraag? Dan verandert er voor u niets. Uw huidige account blijft tot en met augustus 2019 beschikbaar. 

 • Heeft u eerder een aanvraag ingediend, maar nu geen lopende aanvragen meer?

  Antwoord: Als u op vrijdag 21 december a.s. geen aanvragen meer heeft lopen bij VSBfonds, heffen wij uw account op. De informatie op uw account komt daarbij te vervallen. De door u ingediende aanvragen kunt u tot en met die dag als pdf downloaden. U kunt tot en met 21 december een printscreen maken van uw account met daarop het overzicht met aanvragen. Als u in de toekomst opnieuw een aanvraag bij ons wilt indienen, kunt u een nieuw account aanmaken nadat u de donatiescan heeft doorlopen.

   

   

 • Hoe maak ik een pdf van mijn nog lopende of afgeronde aanvragen?

  Op uw account staat een overzicht met ingediende en nog niet ingediende aanvragen. Bij elke aanvraag staat een loepje. Als u op het loepje klikt, kunt u een pdf maken van het desbetreffende aanvraagformulier.

 • Hoe maak ik een printscreen van het overzicht met aanvragen op mijn account?

  Het maken van een printscreen of schermafbeelding is eenvoudig. Op het seniorenweb staat een goede uitleg.

  https://www.seniorweb.nl/artikel/schermafbeeldingen-maken-op-windows-pc

  https://www.seniorweb.nl/tip/tip-schermafbeelding-op-mac

   

 • Waarom vervalt mijn account als het aanvraagformulier wordt vernieuwd?

  Uw account vervalt omdat het digitale aanvraagformulier in een nieuwe online omgeving wordt gebouwd. Uw account maakt onderdeel uit van deze nieuwe omgeving.

 • Wie kan ik bellen of mailen als ik een vraag heb?

  Heeft u vragen, bel of mail dan met onze voorlichters: 030 – 230 33 03 en info@vsbfonds.nl.