Donatie op locatie op We Doen Het Samen! Festival


Dit jaar is het thema van de festivaleditie van Donatie op Locatie ‘De Kracht van de Wijk!’ Heeft u een mooi idee waardoor andere mensen in uw buurt of wijk mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit? En kunnen deze mensen daardoor anderen ontmoeten, inspireren en zich verder ontwikkelen? Misschien gaan wij u helpen dat plan binnenkort uit te voeren! Tijdens We doen het samen! Festival op zaterdag 28 maart aanstaande kennen we donaties van maximaal € 10.000,- toe.

Waar moet uw plan aan voldoen?

Kijk of uw plan aansluit op onze beleidslijn ‘Samen bouwen aan een betere community’ en doorloop daarna onze donatiescan.

Meedoen?

Wilt u kans maken om uw idee te pitchen op onze festivaleditie van Donatie op locatie, doe dan een aanvraag via onze website. Tip: kies in de donatiescan bij de categorievraag voor ‘Samen bouwen aan een betere community’. Als u de donatiescan succesvol heeft doorlopen kunt u een aanvraag indienen via ons digitale aanvraagformulier. In dit aanvraagformulier kunt u aangeven dat het om een aanvraag gaat voor We Doen Het Samen! Festival. Om mee te kunnen doen is het belangrijk dat u dit voor 20 maart doet.

Wij laten u in de week voor het festival weten of we u uitnodigen voor een gesprek met één van onze adviseurs. Overtuig ons in een persoonlijk gesprek van de kracht van uw plan en ga aan het einde van de dag met geld naar huis om uw idee uit te voeren!

Ook als u geen uitnodiging voor een gesprek ontvangt, bent u natuurlijk van harte welkom op het festival. Om uw initiatief kracht bij te zetten, kunt u er kennis vergaren, uw ervaringen delen en leren van die van anderen en uw netwerk vergroten.